A potem czy kliknę anuluj czy wyjdę z aplikacji dodaje sie dwa razy, już przeinstalowalam, zaktualizowałam i to samo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ja jak czuję niedosyt po posiłku, to próbuję się zapchać warzywami- cukinia jest moim faworytem, ale jak nie mam to nawet zwykła marchewka, albo surowy kalafior- lubię sobie pochrupaćKarLa pisze: ↑09 mar 2022, 21:51Zacznę od tego że próbuje mniej żreć. Przez to chodzę głodna i nerwowa. Moje zmniejszone porcje i tak są większe niż to co je mój mąż czy teściowa więc nie jem za mało. Co jeść żeby zapchać sobie żołądek ale też schudnąć?
Produktów mlecznych raczej nie mogę.
Ja ogólnie nawet jak jem normalnie to nie odczuwam sytości, nie czuje się najedzona. Kończę jesc bo sumienie podpowiada że powinnam skończyć. Chyba jedyny czas kiedy jestem najedzona (ale nie przejedzona) to świętawtedy wyłączam myślenie i jem to na co mam ochotę i tyle na ile mam ochotę. Tylko to są ogromne ilości. Szczerze mówiąc to na wszystkich imprezach to ja jestem osobą która je najwięcej... No i mam porównanie bo w Zakopcu jedliśmy obiady ze znajomymi i mój mąż i przyjaciółka byli przejedzeni , a ja i jej mąż czuliśmy coś tam delikatnie na żołądku
. No i w ogóle to ciągle o jedzeniu myślę. Nie działa na mnie picie wody przed jedzeniem, nie ma dania po którym czułabym się najedzona, ani ryż, ani kasza, ani mięso, ziemniaki itp zupę przelatują przeze mnie, nie jestem w stanie najeść się zupa.
Nie wiem czy się poddać i żreć i przynajmniej nie będę nerwowa, ale za to gruba, czy są może jakieś zapychacze które wypełniłyby żołądek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości