Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daga, ekstra!
My jak 20-25km robimy to super jest... zawod czuje jak sie okazuje, ze pyklo tylko 15km a bylismy pol dnia poza domem
Eschrichia, 19km, jest moc
U mnie niecale 13tys krokow, ale patrząc na to, ze pol dnia bylismy na dniach otwartch strazy pozarnej, to i tak sporo
Zanim pojde spac to moze do tej trzynastki dobije, bo jeszcze mam pranie do posciagania
My jak 20-25km robimy to super jest... zawod czuje jak sie okazuje, ze pyklo tylko 15km a bylismy pol dnia poza domem
Eschrichia, 19km, jest moc
U mnie niecale 13tys krokow, ale patrząc na to, ze pol dnia bylismy na dniach otwartch strazy pozarnej, to i tak sporo
Zanim pojde spac to moze do tej trzynastki dobije, bo jeszcze mam pranie do posciagania
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Powoli ale leci w dół. Praca dobrze mi robi na pilnowanie posiłków. Małe porcje i regularnie. Wieczorem tylko mała kolacja a że o 22 już kładę się spać, to nawet nie ma kiedy kusić
Tylko na ćwiczenia spadła mi motywacja. Muszę chociaż 2 razy w tygodniu ogarnąć temat.
Tylko na ćwiczenia spadła mi motywacja. Muszę chociaż 2 razy w tygodniu ogarnąć temat.
- Załączniki
-
- Screenshot_20220910-094328_HUAWEI Body Fat Scale.jpg (350.75 KiB) Przejrzano 2092 razy
Misowa super! Jak ja bym juz chciala zobaczyc 5 na drugim miejscu ale chyba sie nie doczekam. Tez chcialabym spasc do 54-53kg no i zawartosc tluszczu max 27 a z tym jest u mnie zle bardzo.
Ale zaczelam chodzic na basen i licze na cud Za mna w tym tygodniu 40 minut aktywnego plywania.
Nie mam wyjscia i bede chodzic regularnie, bo Jas ma wykupione zajecia, wiec chcac nie chcac przynajmniej raz w tygodniu bede plywac
Ale zaczelam chodzic na basen i licze na cud Za mna w tym tygodniu 40 minut aktywnego plywania.
Nie mam wyjscia i bede chodzic regularnie, bo Jas ma wykupione zajecia, wiec chcac nie chcac przynajmniej raz w tygodniu bede plywac
- Escherichia
Misiowa, wow Przypomnisz ile masz wzrostu?
I podpowiedz, jaką masz wagę łazienkową i jak się sprawdza?
I podpowiedz, jaką masz wagę łazienkową i jak się sprawdza?
Mess, właśnie kusi mnie, żeby do 53kg dojść ale zobaczę jak się będę czuć i ile z brzucha jeszcze zleci, bo tu jest głównie problem. No i tłuszczu jeszcze trochę za dużo a mięśni za mało.
Escherichia, Daga, 163cm.
A wagę mamy taką https://www.mediaexpert.pl/agd-male/zdr ... TuEALw_wcB
Na nasze domowe potrzeby jest ok ale musiałabym bardziej męża dopytać, jak u Niego z pomiarami, bo dużo ćwiczy (boks, siłownia, basen), więc teoretycznie powinna mu masa mięśniowa mocno skoczyć.
Dzięki dziewczyny
Escherichia, Daga, 163cm.
A wagę mamy taką https://www.mediaexpert.pl/agd-male/zdr ... TuEALw_wcB
Na nasze domowe potrzeby jest ok ale musiałabym bardziej męża dopytać, jak u Niego z pomiarami, bo dużo ćwiczy (boks, siłownia, basen), więc teoretycznie powinna mu masa mięśniowa mocno skoczyć.
Dzięki dziewczyny
- Escherichia
163cm i 55kg? Ej, i to ja mam już więcej nie chudnąć?
- Escherichia
Dzięki za linka Moja waga niby mierzy parę rzeczy, ale chciałabym śledzić postępy w apce
Ja jestem nizsza i mam 56.5 i najlepiej czulabym sie przy 52kg, ale chyba w tym wcieleniu juz mi sie nie uda, więc chcialabym dojsc do stabilnego 54-53 - liczę na ten basen 1-2x w tygodniu, no i rower jak jestem w lesie w weekendy.
Moj tluszcz, to juz chyba jest nieruszalna, "hormonalna starosc" i bede sie musiala oswoic z oponą.
Na razie moja waga(i lustra ) pokazuje mi nadwagę, wlasnie ze wzgledu na ilosc tluszczu i bardzo mnie to przygnebia, bo nic nie spada.
Moj tluszcz, to juz chyba jest nieruszalna, "hormonalna starosc" i bede sie musiala oswoic z oponą.
Na razie moja waga(i lustra ) pokazuje mi nadwagę, wlasnie ze wzgledu na ilosc tluszczu i bardzo mnie to przygnebia, bo nic nie spada.
Escherichia, jakbyś zobaczyła mój brzuch, to byś nie miała wątpliwości
Mess, o dokładnie!
Przed ciążami miałam 49kg i czułam się świetnie. Ale wiem, że to niemożliwe, ciało się zmieniło.
Mess, o dokładnie!
Przed ciążami miałam 49kg i czułam się świetnie. Ale wiem, że to niemożliwe, ciało się zmieniło.
Ja sie jakos nie mogę przestawic psychicznie na aktualny wygląd, bo caly czas mam w glowie siebie z poprzedniego wcielenia, wiec zderzenia z lustrzaną rzeczywistością niezmiennie mnie doluja.