Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
mi brakuje tylko ostrego (jak zawsze zresztą na diecie), więc ketchup mi starcza na 4 dni max...
Suerte, dlaczego nie jesz ostrego? Myslalam ze ostre jedzenie (np. pieprz cayenne) jest dobre na diecie
Suerte, aaa rozumiem
Farazi sery są też moją słabością.
Dodatkowo jem za dużo mięsa.
Mogę nie jeść słodyczy, słonych przekąsek też mogę nie jeść (chociaż to większy problem niż słodycze), ale nie umiem ograniczyć mięsa
No i piwa smakowe.....
Dodatkowo jem za dużo mięsa.
Mogę nie jeść słodyczy, słonych przekąsek też mogę nie jeść (chociaż to większy problem niż słodycze), ale nie umiem ograniczyć mięsa
No i piwa smakowe.....
u mnie slaboscia sa makarony i roznego rodzaju kluski/pierogi, ser i alkohol slodycze kocham, ciasta uwielbiam, ale te 2 rzeczy jestem w stanie kontrolowac w Irlandii (ograniczam sie do 2 kostek czekolady, ciasto od swieta). Chipsy jemy raz w tygodniu, w sobote do filmu
Misiaq, w sumie myslalam o popcornie, ale skonczylo sie na chipsach. Ja niestety wlasnie mam problem z daniami z bialej maki...
Misiq biorę leki i jest lepiej. Jem też surowe warzywa 3 razy dziennie (błonnik). Ale nie chudne ale to przez obzarstwo, od jutra się biorę za siebie.
N 2018
M 2023
M 2023
mi w piątek minie miesiąc od rozpoczęcia i waga dzisiaj pokazała -7kg.
dzisiaj zrobilam taka przekaske i chyba bardziej mnie wciagnela niz chipsy https://kingaparuzel.pl/blog/2015/01/pi ... przekaska/
Moja walka o lepszą sylwetkę... nazwa jakby znajoma... powracam, córka marnotrawna
Już raz pokazałaś, że dasz radę, więc i teraz dasz A nam będzie wstyd, że takie leniwe buły jesteśmy.