Do czasu... Wiosną miałam maraton chorobowy, wiosną przez jakiś czas nie mogłam ćwiczyć, potem nie miałam siły, czasu i z każdym dniem coraz trudniej było się zmotywować. Leniwa buła wygrałaSofii pisze: Miśka, a tobie tak dobrze szły ćwiczenia?
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę

u mnie za 2 dni miesiąc pyknie. ale czuję, że długo tu zabawię. tyle dobrze, że ciąże mam za sobą, po Maćku niby się odchudzałam, ale gdzieś z tyłu głowy miałam, że zaraz znowu ciąża i tycie.
Mnie w poniedziałek chirurg potwierdziła przepuklinę pępkowa. Po ciąży będę musiała to załatwić...
Ja byłam dziś biegać rano, ale jestem na wyjeździe i jedzenia jest tyle i takie dobre, że i tak wychodzę na duży plus... Zero zahamowań 
Suerte, to ja mam takie myślenie z tyłu głowy. Bo w przyszłym roku chcemy się starać.
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
a czy ja karmiąc piersią mogę używać jakiś kremów "wyszczuplających" typu Eveline? i w ogóle czy takie coś działa?
Ja nie wierzę w takie cuda.
u mnie najlepsze efekty byly po peelingu kawowym (domowym), a jeszcze lepsze jak nakladalam sobie te peeling i obwijalam sie foliana 30 min (to bylo kiedys, jak A. nie bylo jeszcze
)

Suerte haha 
Raczej możesz i raczej nie działa
Efryna, ze co robiłaś?!
Raczej możesz i raczej nie działa
Efryna, ze co robiłaś?!
kurna... zrobiłam sobie fotkę porównawczą i miałam nadzieję, że taki krem może pomoże, bo nie jest dobrze 
Ja dziś wróciłam do mojej apki i liczenia kcal
Jak mi starczy energii, to wieczorem zrobię trening, wracam do dds.