Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
candi no hej! a która waga jest normalna? w sensie teraz przytyłaś, czy schudłaś i wróciłaś do swojej wagi?
Ja byłam raz na takim spotkaniu, Złote Tarasy miały taką akację, ze 2 godziny zakupów ze stylistką (za darmo ) i babeczka była nawet OK, ale kompletnie nie pamiętam jak się nazywała
Moja koleżanka za to poleca bardzo Ewelinę Rydzyńską.
Candi witaj!
I obyś nie zagrzała długo tu miejsca
Suerte, moja "normalna" waga to jakieś 60.5. teraz przytyłam znowu...a waga w jakiej się bardzo dobrze czuje to 58.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
ja teraz dostałam okres i nawet na wagę nie mam zamiaru wejść, bo sama po sobie czuje, że brzuch mi wywaliło od tego...
tracę serio nadzieję, że te 5 z przodu zobaczę...
tracę serio nadzieję, że te 5 z przodu zobaczę...
Ja też tyje w czasie okresu. Ale ostatnio to po prostu obżarstwo. Zły dzień od razu żrę jak świnia.
Misiaq, Ewelinę Rydzyńską to chyba wszyscy znają a przynajmniej Ci co oglądają tvn
Daff, brawo!
Candela, ile masz wzrostu? Cos mi sie kojarzy ze podobnie jak ja, 169cm.
Ja idealnie czulam sie z waga 56kg ( chociaz teraz mysle ze chyba bylam za chuda ) , dobrze z 58kg. Poki co ostatnio mialam 65kg, ale moze byc juz wiecej...
Candela, ile masz wzrostu? Cos mi sie kojarzy ze podobnie jak ja, 169cm.
Ja idealnie czulam sie z waga 56kg ( chociaz teraz mysle ze chyba bylam za chuda ) , dobrze z 58kg. Poki co ostatnio mialam 65kg, ale moze byc juz wiecej...
Jasne W tv stylizacje robi fajne, więc jakbym miała kogoś wybrać, to też bym jej zaufała. Ciekawe ile liczy sobie taka profesjonalna stylistka...
Pewnie, kojarzę ją! Tylko czy za nazwisko nie zapłacę dwa razy drożej?
Nie znalazłam w ogóle opcji jakiejkolwiek współpracy z nią w internecie
Dzięki Dziewczyny jeszcze raz mam nadzieje, ze w sobotę waga znowu mnie miłe zaskoczy
Na weekend mam pudełka, wiec będę się trzymac. Jeszcze jeden tydzień i zmieniam.
Na weekend mam pudełka, wiec będę się trzymac. Jeszcze jeden tydzień i zmieniam.
czemu znowu zmieniasz?
Karla 168cm
Ja poniżej 58 nie ważyłam juz na studiach dlatego ciężko mi powiedzieć jakym się wtedy czuła ale 58kg było naprawdę ok. Tyle ważyłam w dniu ślubu
Ja poniżej 58 nie ważyłam juz na studiach dlatego ciężko mi powiedzieć jakym się wtedy czuła ale 58kg było naprawdę ok. Tyle ważyłam w dniu ślubu