Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Ja z 1 cm wiecej jestem chyba najnizsza w rodzinieMisiaq pisze:Z wysokimi nie gadam![]()
A ja z 165 jestem najwyższą kobietą (mam tu na myśli mamę i dwie siostry).Itzal pisze:Ja z 1 cm wiecej jestem chyba najnizsza w rodzinieMisiaq pisze:Z wysokimi nie gadam![]()
Ja cala rodzine ze strony taty, w sensie kuzynostwo Serio czasem na spedach rodzinnych czuje sie jak kurdupel, jak nie ma dwoch kuzynek ktore sa nizsze ode mniemeg pisze:A ja z 165 jestem najwyższą kobietą (mam tu na myśli mamę i dwie siostry).Itzal pisze:Ja z 1 cm wiecej jestem chyba najnizsza w rodzinieMisiaq pisze:Z wysokimi nie gadam![]()
Shattered, o matko! Sam szkielet chyba z Ciebie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Udalo Ci się w koncu znalezc przuczynę tego tycia?Nessa pisze:Misiaq jeszcze ten wzrost mnie jako tako ratuje, ale jak się nie wezmę w garść to i to nie pomoże.
Jak kiedyś nie wyobrażalam sobie kawy bez papierosa tak teraz nie wyobrażam sobie bez czegoś słodkiego Kremówki, corisant z czekolada i malinami, ptysie, bezy, eklerki, czekolada... To moja zguba. A pije 3-4 kawy dziennie W dodatku jem bardzo dużo obiadu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości