170cm
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
N 2018
M 2023
M 2023
Z wysokimi nie gadam
Misiaq jeszcze ten wzrost mnie jako tako ratuje, ale jak się nie wezmę w garść to i to nie pomoże.
Jak kiedyś nie wyobrażalam sobie kawy bez papierosa tak teraz nie wyobrażam sobie bez czegoś słodkiego Kremówki, corisant z czekolada i malinami, ptysie, bezy, eklerki, czekolada... To moja zguba. A pije 3-4 kawy dziennie W dodatku jem bardzo dużo obiadu.
Jak kiedyś nie wyobrażalam sobie kawy bez papierosa tak teraz nie wyobrażam sobie bez czegoś słodkiego Kremówki, corisant z czekolada i malinami, ptysie, bezy, eklerki, czekolada... To moja zguba. A pije 3-4 kawy dziennie W dodatku jem bardzo dużo obiadu.
N 2018
M 2023
M 2023
Ja mam 167 ale serii drobne kości i nie wyglądam na zabiedzona
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Ja z 1 cm wiecej jestem chyba najnizsza w rodzinieMisiaq pisze:Z wysokimi nie gadam
A ja z 165 jestem najwyższą kobietą (mam tu na myśli mamę i dwie siostry).Itzal pisze:Ja z 1 cm wiecej jestem chyba najnizsza w rodzinieMisiaq pisze:Z wysokimi nie gadam
Shattered, o matko! Sam szkielet chyba z Ciebie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja cala rodzine ze strony taty, w sensie kuzynostwo Serio czasem na spedach rodzinnych czuje sie jak kurdupel, jak nie ma dwoch kuzynek ktore sa nizsze ode mniemeg pisze:A ja z 165 jestem najwyższą kobietą (mam tu na myśli mamę i dwie siostry).Itzal pisze:Ja z 1 cm wiecej jestem chyba najnizsza w rodzinieMisiaq pisze:Z wysokimi nie gadam
Shattered, o matko! Sam szkielet chyba z Ciebie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Udalo Ci się w koncu znalezc przuczynę tego tycia?Nessa pisze:Misiaq jeszcze ten wzrost mnie jako tako ratuje, ale jak się nie wezmę w garść to i to nie pomoże.
Ja jestem najniższa kobieta w rodzinie taty. Moje kuzynki, ciotki i s.p babcią maja powyżej 175cm, mezczyzni powyżej 180 (mój ojciec 182 jest najniższy).
Mimezja wyniki super więc zarcie i rzucenie fajek. Warto dodać, że mój super fit Stary co to nigdy nie rozumiał jak można się "dopuścić do nadwagi" przytył 7 kg przez ostatni rok Ale żre razem ze mną, a i piwkiem na weekend nie pogardzi. Odkąd jest ojcem nie ma kiedy ćwiczyć bo ja mu nie pozwalam na żadne bieganie i inne czynności i tak go za często nie ma w domu
Mimezja wyniki super więc zarcie i rzucenie fajek. Warto dodać, że mój super fit Stary co to nigdy nie rozumiał jak można się "dopuścić do nadwagi" przytył 7 kg przez ostatni rok Ale żre razem ze mną, a i piwkiem na weekend nie pogardzi. Odkąd jest ojcem nie ma kiedy ćwiczyć bo ja mu nie pozwalam na żadne bieganie i inne czynności i tak go za często nie ma w domu
Ostatnio zmieniony 13 gru 2019, 23:39 przez Nessa, łącznie zmieniany 2 razy.
N 2018
M 2023
M 2023
JEEEEEEEEST!!!!!
90,0!
(było 91,2)
Ależ się ciesze! Szczegolnie, ze wczoraj M i Z zrobili falstart i podczas ubierania choinki otworzyli ciastka z mojej ulubionej ikei zjedli ze dwa, a pachniało nimi pół nocy
90,0!
(było 91,2)
Ależ się ciesze! Szczegolnie, ze wczoraj M i Z zrobili falstart i podczas ubierania choinki otworzyli ciastka z mojej ulubionej ikei zjedli ze dwa, a pachniało nimi pół nocy
Daff, brawo!!! Szacun!
Daff, gratulacje! Bardzo podziwiam
Daffodil, brawo, jesteś niesamowita!!!