I sery smierdzace W Pl nie jem bo w Pl dobrych nie ma, a jak sa to kosztuja 2x tyle co u nas
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Napisałaś, że nie ma, a są (niestety dla mojego portfela)
ALe już mniejsza z tym
A z Twoją "dietą" to jestem zdziwiona, bo jak kiedyś pisałaś, to wychodziło w zasadzie, ze jesteś weganką, bo bez jajek, nabiału, mięsa, ryb itp. Tylko mleko do kawy, dlatego mnie te sery zdziwiły.
ALe już mniejsza z tym
A z Twoją "dietą" to jestem zdziwiona, bo jak kiedyś pisałaś, to wychodziło w zasadzie, ze jesteś weganką, bo bez jajek, nabiału, mięsa, ryb itp. Tylko mleko do kawy, dlatego mnie te sery zdziwiły.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2019, 18:11 przez Misiaq, łącznie zmieniany 1 raz.
I dodalam ze jak sa to drogie prosze czytac cale zdania a nie tylko ser ser ser
Co Wy z tym serem tak? ja lubię, ale pokroić to się dam tylko za ten ciągnący na pizzy
Ja jestem maniaczką serów. Niestety odkryliśmy sklepik gościa, który sprowadza bardzo wyuzdane sery (sprzedaje je zresztą również w bardzo wyuzdanych cenach) z Francji i właściwe to tylko to sprzedaje. Mogłabym do końca życia jeść tylko te sery;)
w ogóle tak jak sobie pomyślę, to jestem maniaczką jedzenia może dlatego zawsze tak cienko u mnie z dietą. Dobrze, że ostatni czas w dużej większości spędzam osobno od mojego męża, bo on też jest niestety maniakiem
w ogóle tak jak sobie pomyślę, to jestem maniaczką jedzenia może dlatego zawsze tak cienko u mnie z dietą. Dobrze, że ostatni czas w dużej większości spędzam osobno od mojego męża, bo on też jest niestety maniakiem
Hahaha wyuzdane sery?
Tez jestem maniaczką. Myśle o jedzeniu non stop. Niestety Maz tez.
Ale moje rozgoryczenie sobą było już tak duże ze musiałam coś z tym zrobić
Tez jestem maniaczką. Myśle o jedzeniu non stop. Niestety Maz tez.
Ale moje rozgoryczenie sobą było już tak duże ze musiałam coś z tym zrobić
Ja nienawidze tych serow z pizzy, jakies goudy edamy to profanacja sera jest. Najlepszy to taki owczy twardy smierdolący, do tego oliwki, jamon, wino i mozna zyc
Ja jeszcze lubię wędliny różne.
Uwielbiam kindziuk, dobre salami, jamona, sucha krakowska....
Uwielbiam kindziuk, dobre salami, jamona, sucha krakowska....
A ja idę jutro do Lidla po jamona;)
Mi nie wolno surowego miesa (nie chorowalam i nie choruje na toxo, wiec surowizna zabroniona, warzywa solidnie plukane, i tak do lutego )...
Daff, to nie pasujemy tu obie
Ja maniaczka jedzenia tez jestem, ale wedliny ani wyuzdane sery mnie nie kusza
Lubie mozzarelle na pizzy, goude/ salami w sandwiczu, smazony ser w panierce i cheddar
no i oczywiscie ser w roznych zapiekankach, devolajack itp
Plesniowych nie moge ale i tak z tego co smakowalam to nie moj klimat
Raz babka u ktorej sprzatalam dala nam jakis plesniowy, ale tak smierdzial ze M. powiedzial ze on tego jesc nie bedzie ze z checia by sprobowal ale nie da rady
Ja maniaczka jedzenia tez jestem, ale wedliny ani wyuzdane sery mnie nie kusza
Lubie mozzarelle na pizzy, goude/ salami w sandwiczu, smazony ser w panierce i cheddar
no i oczywiscie ser w roznych zapiekankach, devolajack itp
Plesniowych nie moge ale i tak z tego co smakowalam to nie moj klimat
Raz babka u ktorej sprzatalam dala nam jakis plesniowy, ale tak smierdzial ze M. powiedzial ze on tego jesc nie bedzie ze z checia by sprobowal ale nie da rady
Ja też nie rozumiem wyuzdanych serów
Nie kuszą mnie zupełnie. Mnie kuszą chipsy i precelki
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Nie kuszą mnie zupełnie. Mnie kuszą chipsy i precelki
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka