Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Zaraz się okaże, że pokrzywa magicznym środkiem odchudzającym
jak robię 40 minut orbitreka, to mam 10-11 km i według niego spalam 170 kcal, jak robię 40 minut na rowerku, to robię 13-14 km i spalam 190-200 kcal... jak próbuje szybciej, to mi się nogi plączą
Według mojej aplikacji taki trening cardio o wysokiej intensywności to właśnie między 250-300 kcal. Jak biegam, to endomondo mi pokazuje 755 kcal po 8 km (jakieś 50 minut biegania w moim emeryckim tempie), więc jak dla mnie różnica w kcal jest ogromna, a w stopniu zmęczenia już nie tak bardzo (te domowe też mi dają mocno w ()() ). Nie wiem, od czego to zależy.
YYY, to ja nie będę pisała w jakim tempie kiedyś biegałam i uważałam, że jest ok
Przy jakiś tabatach czy innych takich spaliłabyś pewnie tyle, w 40 minut, niektóre dziewczyny i więcej palą, zależy jaką kto ma kondycję i jak się przyłoży
Ja też uważam, że to ok, tylko podkreślam, że to nie jest jakiś sprint tylko takie racjonalne bieganko mój mąż duuuużo szybciej biega, mimo, że ma brzuszek sporo większy niż ja, więc ja nawet nie wiem, jakie "standardy", bo tylko do niego się mogę porównać
Myślałam, że w tym roku nie założę kostiumu, ale jednak się odważyłam. Nie jest chyba tak źle...? Przynajmniej ja widzę jakieś efekty ćwiczeń, wcześniej było tragicznie.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2020, 19:56 przez Sofii, łącznie zmieniany 1 raz.
Sofii dla mnie ekstra!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofii, bajka
Sofii, super. Przydałby mi się taki. Ja mam same 2 częściowe
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja na bikini już raczej się nie skuszę, nie noszę chyba od pierwszej ciąży (ku rozpaczy mego męża, który nie rozumie z czym ja mam problem...).
Dzięki, czyli jak wyjdę na plażę to nikt nie ucieknie
Dzięki, czyli jak wyjdę na plażę to nikt nie ucieknie
Sofii świetnie wyglądasz! Ja musiałam kupić osobno dol i górę bo mam małą gora, a duży dół
Teraz są fajne wysokie gacie i to takie pofałdowane! Idealne by ukryć mój brzuch
Teraz są fajne wysokie gacie i to takie pofałdowane! Idealne by ukryć mój brzuch
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, właśnie chciałam zamówić taki z Ali, wydaje mi się, że powinien fajnie maskować
Ja też mam mniejszą górę i większy dół niestety
Ja też mam mniejszą górę i większy dół niestety
Ile bym dala by było odwrotnie fajnie maskują! Tylko ud niestety nie da się zamaskować... A to mój największy kompleks aktualnie.
Siostra P już mi kilka razy dowaliła, że "dziwnie" przytyłam i "tak w udach najbardziej"
N 2018
M 2023
M 2023