Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
kupiłam sobie gacie wyszczuplające. ogólnie są fajne, bo się nie zwijają, ale nie widzę różnicy między tym jak je mam i tym jak nie :/ serio nie ma już dla mojego brzucha nadziei?
Suerte może wzięłaś na duży rozmiar?
Weszłam dziś na wagę i niby spadek o 1,5 kg... Coś mam wagę zepsutą, bo nie wierzę w takie cuda
Weszłam dziś na wagę i niby spadek o 1,5 kg... Coś mam wagę zepsutą, bo nie wierzę w takie cuda
Misiowa wiesz co, czuję, że mnie "ściskają", ale efektu wow to nie ma...
może masz taki dzień cyklu, że woda z Ciebie zleciała? wszystko jest możliwe!
może masz taki dzień cyklu, że woda z Ciebie zleciała? wszystko jest możliwe!
Ile Wam spala kcal przy 45 min ćwiczeń? Wyszło mi 445 kcal z rozgrzewką. Chyba całkiem ładny wynik? Plus 500 kcal na rowerach. Czyżby burger był rozgrzeszony?
Misiowa, dużo Ci wyszło. Mi taki trening cardio (mp tabata), że naprawdę się ze mnie leje przez 45 minut wylicza na jakieś 280 kcal, bieganie przez tyle czasu w tempie ok 6:30/km to 380 kcal (to nie jest bardzo wolno). A Ty ważysz z 10 kg mniej ode mnie przynajmniej, więc jeszcze mniej byś spalała przy podobnych parametrach. Więc albo masz ekstremalnie ciężkie treningi, albo któraś z naszych aplikacji kłamie:)
U mnie 30 minut cardio to ok. 200-250 kcal
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Efryna, no lało się ze mnie nie powiem ale też mi się nie chce wierzyć w tak duże spalanie. Raczej coś u mnie nie gra.
Tzn moje może być trochę zaniżone, więc stawiałabym na coś pomiędzy? A w tym zegarku się ustawia wagę, wzrost, wiek itp. czy tylko na podstawie tętna to liczy?
Efryna, ustawia i właśnie mi uświadomiłaś, że mąż sobie ustawił pod siebie, bo to Jego zegarek a gdzie mi do 90 kg byka
Ale ze mnie ciemna masa...
Ale ze mnie ciemna masa...
Misiowa, no to wiele wyjaśnia sorry, jak Ci zepsułam humor
Efryna, no cóż, trzeba jeszcze odpracować to Burgino.
Już się więcej nie ośmieszam
Już się więcej nie ośmieszam
- Escherichia
Wracam z 3-dniowego wyjazdu. Nie powinno być dramatu Pilnowałam się, ale też zjadłam lody, makaron, piwa.. Wszystko na deficycie Jednak nie piłam pokrzywy, piłam zdecydowanie mniej wody, więc przez najbliższe dni czeka mnie spore nawadnianie
Misiowa
u mnie kolejne 0,5 kg mniej równe 18 kilo na minusie
u mnie kolejne 0,5 kg mniej równe 18 kilo na minusie
- Escherichia
Minął tydzień. -0.7kg
gratuluję!