Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff
Jak zawsze szacun, zazdro i pelen podziw!!!
Necia, ja tez tak mam, ze slidycze itp to ja jadam sporadycznie, ciast to pieke mize ze 3 do roku, bo moj maz tez nie jada za bardzo, a jak mu nagla ochota przyjdzie to max kawalek, wiec sobie kupi...
Jak mialam te 24 lata, to moglam i blache wpieprzyc i wszylam 47-50kg a teraz tez tyje bo oddycham...
W ciazy z M przytylam 4,5kg, poki nie mialam @ chudlam, jak przyszla trzecia miesiaczka waga sama szbowala w gore az zatrzymala sie na tej sprzed ciazy z M...
Teraz poki co 2,9kg na plus, spodnie z tylka leca trzymaja sie tylko na brzuchu ale wiem, ze pociazy bedzie to samo...
Jeszcze pomi bralam anty i hormony byly wyciszone, to chociaz odchudzanie mi szlo, a teraz nawet anty nie moge :/
Jak zawsze szacun, zazdro i pelen podziw!!!
Necia, ja tez tak mam, ze slidycze itp to ja jadam sporadycznie, ciast to pieke mize ze 3 do roku, bo moj maz tez nie jada za bardzo, a jak mu nagla ochota przyjdzie to max kawalek, wiec sobie kupi...
Jak mialam te 24 lata, to moglam i blache wpieprzyc i wszylam 47-50kg a teraz tez tyje bo oddycham...
W ciazy z M przytylam 4,5kg, poki nie mialam @ chudlam, jak przyszla trzecia miesiaczka waga sama szbowala w gore az zatrzymala sie na tej sprzed ciazy z M...
Teraz poki co 2,9kg na plus, spodnie z tylka leca trzymaja sie tylko na brzuchu ale wiem, ze pociazy bedzie to samo...
Jeszcze pomi bralam anty i hormony byly wyciszone, to chociaz odchudzanie mi szlo, a teraz nawet anty nie moge :/
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Daff, czytałam Twój opis z zapartym tchem. Jesteś moją bohaterką w tym temacie. Jeszcze raz brawo!
Sofii, piona. Też mam 21 a mój brzuch daleki jest od chudego.
U mnie posypało się po pierwszej ciąży ale dopiero niedawno pogodziłam się, że już nie wrócę do starej wagi. Każdy mały grzeszek, to wyrzuty sumienia.
Chcę zamówić wagę analityczną. Czy takie do domowego użytku zrobią prawidłowy pomiar?
Sofii, piona. Też mam 21 a mój brzuch daleki jest od chudego.
U mnie posypało się po pierwszej ciąży ale dopiero niedawno pogodziłam się, że już nie wrócę do starej wagi. Każdy mały grzeszek, to wyrzuty sumienia.
Chcę zamówić wagę analityczną. Czy takie do domowego użytku zrobią prawidłowy pomiar?
Misiowa, dziękuje
Nasza waga (tez robiąca pomiary) po świętach wyzionęła ducha, wiec zamówiliśmy nową. Padło na Xiaomi i fajna jest mogłabym sprawdzić czy jest jakieś odchylenie od profesjonalnej Tanity, ale obecnie nie bywam w szkole
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nasza waga (tez robiąca pomiary) po świętach wyzionęła ducha, wiec zamówiliśmy nową. Padło na Xiaomi i fajna jest mogłabym sprawdzić czy jest jakieś odchylenie od profesjonalnej Tanity, ale obecnie nie bywam w szkole
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Daff, ja mam w koszyku Huawei i ma dobre opinie, więc zamówię. I tak potrzebujemy kupić nową.
Nuuutella, 4-5 kilogramów by mnie urządziło.
Ale m wrażenie, że nigdy mi się nie uda.
A pomijając już wagę, to moje ciało jest strasznie rozlazłe.
Ale m wrażenie, że nigdy mi się nie uda.
A pomijając już wagę, to moje ciało jest strasznie rozlazłe.
To tak jak i u mnie. Myślę, że jakbym się zawzięła to ćwiczeniami bym to zbiła, albo przynajmniej ujędrnila to co mi wadzi.
No i sama jestem sobie winna, bo po porodzie waga ładnie mi schodziła i byłam bliska tej sprzed ciąży, ale miałam jakieś silne ciagoty do słodkiego, wręcz nie mogłam się oprzeć. Plus alko 0% i waga moment poszybowała :/
Ja wysikałam od niedzieli 1,5 kg. Pije dużo wody, pokrzywy i zielonej herbaty. Więc widocznie woda w organizmie zatrzymana też jest.
- mała_czarna
Zaliczyłam pierwsze rolki - jeszcze trochę pokracznie ale bez upadku
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Mała, super! Może i ja się odważę ponownie wyjść na rolczasy
Ja pięknie stoję w miejscu. Co prawda zmieniłam znowu dziurkę w pasku, ale waga stoi.
Waga znowu poszła w górę na owulację.. Mam nadzieję, że spadek po owulce, a przed okresem będzie spektakularny, bo inaczej nie będę miała się czym chwalić
Ja pięknie stoję w miejscu. Co prawda zmieniłam znowu dziurkę w pasku, ale waga stoi.
Waga znowu poszła w górę na owulację.. Mam nadzieję, że spadek po owulce, a przed okresem będzie spektakularny, bo inaczej nie będę miała się czym chwalić
- malwinka89
- Escherichia
malwinka, super!
ej no weźcie tak nie chudnijcie, bo w czerwcu zostanę sama z 20 kilogramami do zrzucenia...
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2021, 10:10 przez Suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
- mała_czarna
Malwinka super
Escherichia Ty i tak idziesz jak burza
Escherichia Ty i tak idziesz jak burza
- mała_czarna
Ja tu będę. Jestem zapuszczona jak świnia więc trochę mi zejdzie zanim wrócę do jako takiej formySuerte pisze:ej no weźcie tak nie chudnijcie, bo w czerwcu zostanę sama z 20 kilogramami do zrzucenia...