Moja walka o lepszą sylwetkę
- mała_czarna
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Asieka brawo. Sama dieta czy ćwiczenia?
- Escherichia
Świetny brzuch! Świetna figura! Brawo! I zazdro
Wiesz ile cm zleciało?
Wiesz ile cm zleciało?
Tam gdzie palec to jest kość. Także węższa nie będę.
Głównie dieta. Na początku ćwiczenia teraz już w sumie tylko gonienie za dwójka gałganów
Żałuje że właśnie cm nie mierzyłam wyjściowo. Jedno jest pewne spodni w razie chłodu nie mam. Wszystkie portki z tyłka lecą i wiszą jak na wieszaku.
Głównie dieta. Na początku ćwiczenia teraz już w sumie tylko gonienie za dwójka gałganów
Żałuje że właśnie cm nie mierzyłam wyjściowo. Jedno jest pewne spodni w razie chłodu nie mam. Wszystkie portki z tyłka lecą i wiszą jak na wieszaku.
- Załączniki
-
- AD5B92AF-0975-41B7-A5EC-32E0CBBB2E1C.jpeg (445.09 KiB) Przejrzano 2984 razy
Ja zachodzilam w ciaze z 8 z przodu, przytylam w ciazy 3,5kg, dzis 4tyg po porodzie mam 6 z przodu i tez zadnych gaci, ktore nie wisialyby na mnie jak worek...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Super! A spadek kg znasz? Lecące spodnie są super
Ja wczoraj dokonałam pomiarów, bo ruszam dupę.. Jutro basen, w weekend idę na siłkę
Ja wczoraj dokonałam pomiarów, bo ruszam dupę.. Jutro basen, w weekend idę na siłkę
Bakteria 13 kwiecień 75 czułam się jak nadęta buła i tak też wyglądałam. Teraz 68. Spadek nie powalający jak na taki długi okres. Ale czuje się dobrze.
- Escherichia
Żartujesz? Dobry wynik!
asieka super brzuch!
Ruby pokaż się! ja mam cyfry na odwrót, więc zazdro. szczególnie jak ostatnio czytałam komentarze na insta jednej osoby z działu położniczego gdzieś tam w Polsce o tyciu kobiet w ciąży, to mi się "miło" zrobiło
Ruby pokaż się! ja mam cyfry na odwrót, więc zazdro. szczególnie jak ostatnio czytałam komentarze na insta jednej osoby z działu położniczego gdzieś tam w Polsce o tyciu kobiet w ciąży, to mi się "miło" zrobiło
Asieka ale figura. Brawo
Asieka, naprawdę Twój brzuch wygląda świetnie! Brawo!
Swoją drogą to jest niesamowite, jak waga jest niemiarodajna. Dla mnie wyglądasz na dużo mniej kg.
Swoją drogą to jest niesamowite, jak waga jest niemiarodajna. Dla mnie wyglądasz na dużo mniej kg.
Asieka, świetna robota, gratulacje!
I jednocześnie bardzo zazdroszczę.
I jednocześnie bardzo zazdroszczę.
asieka, brawo, kawał dobrej roboty! I zgadzam się z Misiową, nie wyglądasz na tyle kg -- ja mam podobną wagę, a mój brzuch, hehe, bez komentarza (nie wiem, czy 10 kg temu nawet taki miałam)
Efryna, no przecież ja mam 55kg a wyglądam identycznie, z tą różnicą, że brzuch w cellulicie, więc asieka wygląda dużo lepiej.
Dziękuje
Misiowa akurat ty to masz 3 razy chudsze nogi ode mnie Sofii ogólnie tak samo co najmniej raz mniejsza.
Mi idealna wagę pokazuje 57. Ale nie wyobrażam sobie siebie w takiej wadze.
Misiowa akurat ty to masz 3 razy chudsze nogi ode mnie Sofii ogólnie tak samo co najmniej raz mniejsza.
Mi idealna wagę pokazuje 57. Ale nie wyobrażam sobie siebie w takiej wadze.
Suerte, mam tylko takie sprzed niespelna 2tyg, ale nie moge znalezc zadnego do porownania sprzed ciazy... brzychol wiadomo, jeszcze jest i pewnie jeszcze dlugo bedzie, ale tylek mam juz rowno z plecami wszystkie spodnie mi wisza jak wor...
Edit, znalazlam zdjecie sprzed rozpoczecia stymulacji, gdzie widac odrobine moj zad
Edit, znalazlam zdjecie sprzed rozpoczecia stymulacji, gdzie widac odrobine moj zad
Ostatnio zmieniony 14 lip 2021, 14:30 przez Ruby, łącznie zmieniany 1 raz.
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵