- Screenshot_2022-03-12-08-23-33-923_com.facebook.katana.jpg (528.97 KiB) Przejrzano 2961 razy
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Lisbeth,
Z mojego cardio w tygodniu nic nie wyszło Dobrze, że trzymałam dietę Piję na spokojnie kawkę i zbieram się na trening
Z mojego cardio w tygodniu nic nie wyszło Dobrze, że trzymałam dietę Piję na spokojnie kawkę i zbieram się na trening
Bardzo współczuję. Jak długo będziecie tam mieszkać?KarLa pisze:Meg, nasze życie jest już bardzo zdezorganizowane...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg, jeśli ceny wszystkiego tak będą rosły tona pewno dłużej niż planowaliśmy... Już i tak nie jest tak jak planowaliśmy...
No ja dałam ciała w tym tygodniu, tyle miałam ćwiczyć, a byłam tylko na tańcach. Wstyd i hańba!
A jak planowaliście?KarLa pisze:Meg, jeśli ceny wszystkiego tak będą rosły tona pewno dłużej niż planowaliśmy... Już i tak nie jest tak jak planowaliśmy...
Niestety jakkolwiek dobre by nie były relacje z rodzicami/teściami to mieszkanie razem jest trudne. Cieszę się, że nasze wspólne mieszkanie dobiega końca...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Zaliczone
- Załączniki
-
- PSX_20220312_123412.jpg (222.5 KiB) Przejrzano 2955 razy
Meg, chcieliśmy wziąć pożyczkę i wiosna na szybko wykańczać dom..
Nie wiem na ile to dietetyczne ale w tej wersji mieszanka mrożonej smakuje cudownie i zdarzyłam zrobić posiłek między jedna gościną a druga myślałam że jak już była ciotka i szwagierka to już nikogo nie będzie, a jeszcze siostrzenica jedzie wyjdzie dietetycznie bo będzie trzeba się podzielić
- Załączniki
-
- Screenshot_20220312_193806_com.android.gallery3d.jpg (1.12 MiB) Przejrzano 2912 razy
Wczoraj mój brat i mama oświadczyli, że przechodzą na dietę keto i post przerywany. Post przerywany jeszcze bym przeżyła, ale życie na praktycznie samym mięsie do mnie nie przemawia i za dużo ograniczeń.
A ja dziś poszcze cały dzień. Wypiłam już pomad 3 litry wody i jakoś się trzymam. Mój rodzinny mi to doradził.
A i jeszcze się muszę pochwalić, że dziś założyłam spodnie o rozmiar mniejsze
A ja dziś poszcze cały dzień. Wypiłam już pomad 3 litry wody i jakoś się trzymam. Mój rodzinny mi to doradził.
A i jeszcze się muszę pochwalić, że dziś założyłam spodnie o rozmiar mniejsze
- Escherichia
Aneczka, lekarz zalecił Ci, abyś nie jadła jeden dzień? Why?
Zawsze jak słyszę o poście przerywanym to mam taką minę
Zawsze jak słyszę o poście przerywanym to mam taką minę
- Załączniki
-
- laugh-ironic.gif (271.86 KiB) Przejrzano 2901 razy
No ja też byłam sceptyczna i co do keto i pp, ale poczytałam trochę i ludzie mają naprawdę dobre wyniki i ładnie kilogramy lecą.
Tutaj jest napisane to co mi moją dr mówiła. Dodam, że ona sama też stosuje. http://www.foxbootcamp.pl/posty-jednodn ... iadczenia/
Tutaj jest napisane to co mi moją dr mówiła. Dodam, że ona sama też stosuje. http://www.foxbootcamp.pl/posty-jednodn ... iadczenia/
- Escherichia
Szczerze mówiąc nie chce mi się sprawdzać czy to co pisze ta laska ma potwierdzenie w nauce.. ale doszło do mnie, że jednodniowa głodówka to zajebisty deficyt w tygodniowym rozliczeniu
- Escherichia
Dzisiaj pogoda piękna, aż chciało się wyjść na trening Dzisiaj wcześniej, bo o 13:00 jestem umówiona z przyjaciółką na spacer, także powinna wpaść ładna liczba kroków
U Was będzie aktywna niedziela?
U Was będzie aktywna niedziela?
U mnie obecnie 21 stopni w sloneczku wiec napewno bedzie zaliczony spacer! Ale napewno tez wpqdna lody po drodzie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵