Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka - materac, łóżeczko, wystrój
Serduszkowa ladna ta sciana w serduszka 

- serduszkowa
Serduszkowa, ale świetny pokoik
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Serduszkowa, super! A co jest przy zdjęciu napisane?
serduszkowa, przepięknie, jak z katalogu
chcialabym nie cierpieć na nadmiar bzdetow

- serduszkowa
tym na komodzie?
Efryna, nie cierpię pierdół, bibelotów! nie lubię zbieractwa, coś się nie nadaje to idzie dalej, staram się nie zbierać rzeczy.. Mam nadzieję, że Dama też to przejmie po mnie

Serduszkowa, tak.
- serduszkowa
Katherina „Tata, moja pierwsza miłość i największy bohater”. Prezent na Dzień Taty.
Serduszkowa, fajne!
Tez nie lubie pierdol, jakis dupereli i poki Mlody byl malutki to sie tak dalo, ale od tych 3 lat wzwyz to niestety juz nie jest takie proste
Nie wywale mu bo ja nie widze sensu trzymania tego, albo bo mi to kompozycje w pokoju psuje. No i tak przybywa. Usuwam jak sie zpesuje albo widze ze ewidentnie juz go to nie interesuje, a tak to kupuje pudelka i sie tak to upycha w szufladzie czy szafce...
A nie bede robila jak jedni rodzice w rodzinie meza... Chwilowo sie czyms nie bawi, to sprzedaja... A pozniej dziecko pyta gdzie jego zabawka 
Moja głównie gromadzi swoje prace plastyczne... a ja nie mam serca wyrzucać. Jeszcze pal licho rysunki, mam teczkę (a raczej z 10), ale ona przynosi ciągle z przedszkola jakieś maski, figurki z gliny/masy plastycznej, jakieś ludki ze styropianu itp. ech... i wszystko "kocha" i wszystko musi być wystawione na widoku
Ano wlaśnie, tam rysunek, tam kotek, jajeczko, ludzik, żyrafa 

I dobrze ja nie lubię pokoi jak z katalogu wolę, gdy widać w nich życie lokatoraefryna pisze:Moja głównie gromadzi swoje prace plastyczne... a ja nie mam serca wyrzucać. Jeszcze pal licho rysunki, mam teczkę (a raczej z 10), ale ona przynosi ciągle z przedszkola jakieś maski, figurki z gliny/masy plastycznej, jakieś ludki ze styropianu itp. ech... i wszystko "kocha" i wszystko musi być wystawione na widoku
- serduszkowa
No tak, teraz jest prosto
z czasem pewnie będzie gorzej, ale jeśli się nie przeniesiemy do jakiegoś większego lokum, to będziemy musieć wypracować sensowny kompromis zabawkowy, bo po prostu nie będzie się gdzie ruszyć.
- serduszkowa
Efryna, a takie prace to akurat super
moi rodzicie tez pochowali na pamiątki i teraz super się to ogląda
bardziej mnie martwi przytłoczenie ogromem zabawek.