Pokój dziecka
- serduszkowa
Re: Pokój dziecka - materac, łóżeczko, wystrój
Katherina „Tata, moja pierwsza miłość i największy bohater”. Prezent na Dzień Taty.
Serduszkowa, fajne!
Tez nie lubie pierdol, jakis dupereli i poki Mlody byl malutki to sie tak dalo, ale od tych 3 lat wzwyz to niestety juz nie jest takie proste Nie wywale mu bo ja nie widze sensu trzymania tego, albo bo mi to kompozycje w pokoju psuje. No i tak przybywa. Usuwam jak sie zpesuje albo widze ze ewidentnie juz go to nie interesuje, a tak to kupuje pudelka i sie tak to upycha w szufladzie czy szafce... A nie bede robila jak jedni rodzice w rodzinie meza... Chwilowo sie czyms nie bawi, to sprzedaja... A pozniej dziecko pyta gdzie jego zabawka
Moja głównie gromadzi swoje prace plastyczne... a ja nie mam serca wyrzucać. Jeszcze pal licho rysunki, mam teczkę (a raczej z 10), ale ona przynosi ciągle z przedszkola jakieś maski, figurki z gliny/masy plastycznej, jakieś ludki ze styropianu itp. ech... i wszystko "kocha" i wszystko musi być wystawione na widoku
Ano wlaśnie, tam rysunek, tam kotek, jajeczko, ludzik, żyrafa
I dobrze ja nie lubię pokoi jak z katalogu wolę, gdy widać w nich życie lokatoraefryna pisze:Moja głównie gromadzi swoje prace plastyczne... a ja nie mam serca wyrzucać. Jeszcze pal licho rysunki, mam teczkę (a raczej z 10), ale ona przynosi ciągle z przedszkola jakieś maski, figurki z gliny/masy plastycznej, jakieś ludki ze styropianu itp. ech... i wszystko "kocha" i wszystko musi być wystawione na widoku
- serduszkowa
No tak, teraz jest prosto z czasem pewnie będzie gorzej, ale jeśli się nie przeniesiemy do jakiegoś większego lokum, to będziemy musieć wypracować sensowny kompromis zabawkowy, bo po prostu nie będzie się gdzie ruszyć.
- serduszkowa
Efryna, a takie prace to akurat super moi rodzicie tez pochowali na pamiątki i teraz super się to ogląda bardziej mnie martwi przytłoczenie ogromem zabawek.
Ja robię zamianę. Jak M dostanie jakaś nowa zabawkę to inna za to chowam, albo kilka innych, którymi się nie bawi. Ale do tego też trzeba.mieć miejsce, żeby to trzymać.
A prac z przedszkola już się doczekać nie mogę. M nie lubi kolorowac i bardzo liczę na to, że tam polubi i będzie mi przynosił swoje dzieła.
A prac z przedszkola już się doczekać nie mogę. M nie lubi kolorowac i bardzo liczę na to, że tam polubi i będzie mi przynosił swoje dzieła.
To u nas chyba nie ma az tylu zabawek jednak, skoro niczego nie chowamy "na wymiane"
Leon też nie ma jakoś bardzo dużo zabawek. Jedyne czego mamy moim zdaniem za dużo to grzechotek i gryzaków. Cały pełen kosz tego jest.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Candela zaraz sie tego pozbedziecie
Koleżanka ma do sprzedania https://www.olx.pl/oferta/lozeczko-pini ... uGTxR.html
Yenna dobry pomysl... kompletnie nie wiemy co zrobic z oknem... zero pomyslow narazie najbardziej prawdopodobnym jest roleta dzien noc jak nie znajde ponyslu
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵