Kuchnia
Re: Kuchnia
Faktycznie poza białymi frontami jest też moda na zlewy pod oknem- z tego co wiem są specjalne baterie, które umożliwiają otworzenie okna, ale nie znam szczegółów, bo się nie interesowałam. Mi całe szczęście nie marzyło się nigdy takie rozwiązanie, więc nie będę do tego dążyć- musiałabym przenieść piony, kaloryfer- za dużo zamieszania by z tym było Za to mam ogromną nadzieję, że pod naszym kuchennym oknem zmieści się stół i nie będzie za ciasno w takim układzie...
Białe fronty i drewniane blaty. I w sumie się nie dziwię, że to połączenie jest tak popularne, bo jest śliczne Ciekawe, czy w najbliższym czasie pojawią się jakieś nowe trendy.
Sowaa, świetnie wyglądają te płyteczki. Wystarczy, że fugi nie będą białe i nie powinno być tak źle z utrzymaniem ich w czystości.
Mnie się podoba blat pod oknem, ale szczerze mówiąc nie rozumiem tego szału na zlew w tym miejscu. Obecnie w większości domów jest już zmywarka (tak, wiem że Katherina zrezygnowała ), więc zlew pełni funkcję pomocniczą i nie spędza się przy nim szczególnie dużo czasu. Moim zdaniem to jest bardzo fajne miejsce na blat roboczy.
Ja myślę, że w kuchni jednak najważniejsza jest ergonomia. My akurat rury mieliśmy poprowadzone tak, że nie musieliśmy ich przesuwać ani odrobinę, a uważam, że kuchnię mam bardzo wygodnie rozplanowaną
Miska, a wrzucisz zdjecie Twojej kuchni jako inspiracje do planowania?
farazi, ja od kilku lat choruje na biala kuchnie z drewnianym blatem Podoba mi sie jeszcze czarny blat ze swiecacymi drobinkami
farazi, ja od kilku lat choruje na biala kuchnie z drewnianym blatem Podoba mi sie jeszcze czarny blat ze swiecacymi drobinkami
Ja mam białe fronty w łazience i w kuchni już nie chce
Sowa, super kuchnia napisz proszę nazwę płytek
wczoraj znalazłam i urzekły mnie
Sowa, super kuchnia napisz proszę nazwę płytek
wczoraj znalazłam i urzekły mnie
Re: Pogaduszki mamusiek ;)
Ruby dzien noc odrzucilam na wstepie, najbardziej mam ochotę na harmonijke ale ta chyba też łatwo się brudzi. Ja mam okno w specyficznym miejscu i bez rolety też da się żyć ale bywają różne okoliczności i chciałabym mieć taką opcję.
Karla pomimo swoich wad to drugi raz też bym się pchała ze zlewem w to samo miejsce
Karla pomimo swoich wad to drugi raz też bym się pchała ze zlewem w to samo miejsce
Mimezja jak zaloze nasza harmonijke to dam znac jak sie sprawuje
U nas teoretycznie tez nic by nie musialo byc ale jakos mi tak lyso bez niczego
U nas teoretycznie tez nic by nie musialo byc ale jakos mi tak lyso bez niczego
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Asieka aparici carpet natural vestige/sand -są różne odcienie, wielkości płytek
My będziemy pewnie po nowym roku zamawiac kuchnie i oczywiście będzie biała z drewnianymi blatami Zlew pod oknem.