Kuchnia
Re: Kuchnia
Miśka Jestem ciekawa, choć trochę pamiętam jak kiedyś wrzucałaś. Nie masz górnych szafek.
A mi się podoba połączenie szarych mebli z drewnianym blatem. Do tego zieleń świeżych ziół w doniczkach coś podobnego:
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Nie chce mi się robić nowych zdjęć, więc wrzucam te zaraz po przeprowadzce. Nie wierzę, że było tak pusto
Ostatnio zmieniony 27 paź 2018, 20:28 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.
Swietnie bez gornych szafek! Moja kuzynka tez tak ma, nam gigantycznosc kuchni nie pozwolila na rezygnacje z gornych szafek
My mamy w sumie dwie wiszace szafki i poleczke, na poprzednim mieszkaniu nie bylo inaczej szans bo tylko jedna sciana wchodzila w gre bo poddasze, wiec tam byl sam blat na nogach na cala dlugosc i wiszace szafki, a na drugiej dolne szafki z blatem...
Teraz z tych wiszacych poleczka juz nie weszla...
Teraz z tych wiszacych poleczka juz nie weszla...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Hmm mi wlasnie też czegoś brakuje, ale najważniejsze żeby Paniom domu było wygodnie. U mnie szafek co nie miara a wszystkie rowno wypchane
Miska, bardzo fajnie zrobione. Nie kasuj zdjec, wieczorem na spokojnie sobie popatrze
Itzal, Miśka- śliczne kuchnie! Ja też myślałam o szarości, ale chyba jednak nieśmiertelna biel wygra
faktycznie, ale wyobrażam sobie jak musiało być Ci ciężko przy buszujących po szufladach maluchach- ja wszystko co się dało poupychałam do górnych szafek, a i tak bardzo żałowałam, że nie mamy w kuchni drzwi, żeby można ją zamknąć przed dziećmi teraz planuję nadal górne szafki+ koniecznie drzwi w kuchni
Miśka, super kuchnia! Ja sama jestem zwolenniczką tylko dolnych szafek plus półki na górze. Niestety małe wymiary naszej nie pozwoliły na taki luksus.
No więc pokazuję naszą kuchnię. Wiem, że firany są passe ale ja lubię Może kiedyś wymienię na roletę rzymską. W planach jeszcze zakup stołków do siedzenia i cokołów do szafek.
No więc pokazuję naszą kuchnię. Wiem, że firany są passe ale ja lubię Może kiedyś wymienię na roletę rzymską. W planach jeszcze zakup stołków do siedzenia i cokołów do szafek.