Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Escherichia, chodzi o tę półkę z książkami, miała mieć spód (teraz nie ma, jest postawiona na tym "blacie") i powieszona wyżej), chociaż wcale nie jestem przekonana, że to by dużo lepiej wyglądało
Ech potwierdzacie moje wrażenia. Tak bardzo mi brak przestrzeni
Ech potwierdzacie moje wrażenia. Tak bardzo mi brak przestrzeni
- Escherichia
Aaaaa, ok teraz widzę! Zastanawiałam się dlaczego regał nazywasz półką (myślałam, że to całość ). No ok, widzaca ze spodem wyglądałaby zdecydowanie lepiej...
Efrynie chodziło chyba o to, że te 3 górne półki miały być powieszone, a teraz się nie da bo nie ma spodu i musi być postawiona na tej niskiej szafce. Moim zdaniem lepiej by wyglądało jakby było powieszone, ale tak też nie jest zle.
To chyba w nowym roku będę kombinować, żeby ją przerobić na wiszącą. Dzięki za opinie!
Dziewczyny, łóżko wysuwane?
Macie?
Adama pokój nabiera rumienieńców, czas szukać mebli. Chcę łóżko z dobrym materacem i wysuwaną częścią, w razie gdyby Antoni/kolega chciał nocować.
Macie?
Adama pokój nabiera rumienieńców, czas szukać mebli. Chcę łóżko z dobrym materacem i wysuwaną częścią, w razie gdyby Antoni/kolega chciał nocować.
Misiowa, które?
Bo Hemnes nie chcę.
Jest tam jeszcze jedno, które w teorii mogłoby być, ale jak je oglądałam ostatnio na żywo to właśnie klekotało i sprawiało wrażenie słabego.
Bo Hemnes nie chcę.
Jest tam jeszcze jedno, które w teorii mogłoby być, ale jak je oglądałam ostatnio na żywo to właśnie klekotało i sprawiało wrażenie słabego.
Pokój dziecka
Czemu nie chcesz hemnes? Chyba z ikeowych najsolidniejsze jednak, bo z deski a nie płyta wiórowa
Edit doczytałam ze już nie jest z deski, bez jaj
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edit doczytałam ze już nie jest z deski, bez jaj
Ostatnio zmieniony 21 gru 2021, 20:56 przez Necia, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, pokój ma być z motywem padów i gier (spróbuję mu to jeszcze połączyć delikatnie z HP) i zwyczajnie to łóżko mi nie pasuje
Przeglądam internety, ale tak trochę boję się kupić w ciemno.
Myślę o czymś z Vox albo Meblika.
Przeglądam internety, ale tak trochę boję się kupić w ciemno.
Myślę o czymś z Vox albo Meblika.
Pokój dziecka
A te drugie bez oparcia takie? Brimnes czy jakoś tak
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, właśnie nie wiem, czy to nie jest te, które oglądałam. Bo oprócz Hemnes znalazłam w ikei jeszcze tylko jedno wysuwane
Tego nie znam, a inne firmy?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, nie jestem pewna ale chyba M. siostrzenice takie mają, na pewno mają wysuwane i są zadowolone