Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Ok, czyli nikt nie ma
Mieliśmy zamówić fotel gamingowy, ale tyle się naczytałam, że zrezygnowałam.
Zamówiłam entelo, mam nadzieję, że będzie ok.
Mieliśmy zamówić fotel gamingowy, ale tyle się naczytałam, że zrezygnowałam.
Zamówiłam entelo, mam nadzieję, że będzie ok.
Dzięki za trop które konkretnie wybrałaś?
Farazi, akurat na empiku są promocje (w sklepie entelo też, ale czas oczekiwania długi). Po długich przemyśleniach (czy z podnóżkiem, jaki rozmiar) zamówiłam to
https://www.empik.com/krzeslo-obrotowe- ... lsrc=aw.ds
Ja w swojej klasie mam z entelo (tylko bez tapicerki) dla dzieciaków i dla siebie, naprawdę są wygodne.
https://www.empik.com/krzeslo-obrotowe- ... lsrc=aw.ds
Ja w swojej klasie mam z entelo (tylko bez tapicerki) dla dzieciaków i dla siebie, naprawdę są wygodne.
Powoli biorę się za wykańczanie Adasia pokoju.
Wczoraj zawisł organizer, jest świetny!
Wczoraj zawisł organizer, jest świetny!
80x160 sprawdzone prześcieradła z gumką. Polecie coś?
Asieka, ogólnie super (wejście jest z regału trofast? ), ale barierka na górze nie jest za niska? Ja jestem jakoś przewrażliwiona, moje dzieci jeszcze przy normalnych łóżkach mają barierki, bo się strasznie rzucają i spadają z łóżek.
Wygalda fajnie, ja bym tylko na górze zamontowała siatke na wszelki wypadek
Asieka ale macie wysoko jaka jest wysokość łóżka? Stolarz Wam robił na zamówienie?
N 2018
M 2023
M 2023
Nikoś śpi spokojne. On się prawie nie rusza w nocy także jestem spokojna.
Tak schody z regału trofast.
Nessa łóżko ma ok 150 cm wysokości. Tak na zamówienie robione.
Tak schody z regału trofast.
Nessa łóżko ma ok 150 cm wysokości. Tak na zamówienie robione.
Nessa w temacie wysokości. Ta szafa ma wymiar standardowy a wyglada jak u karłów
- Załączniki
-
- DA006F01-768A-48E7-A917-E9575E9EB516.jpeg (2.17 MiB) Przejrzano 6273 razy
Asieka super bo zawsze możecie mieć antresolę mój kolega z klasy miał tak z bratem, że mieli antresolę w pokoju i tam spali na materacach. Duża oszczędność miejsca.
N 2018
M 2023
M 2023
My tez z racji sytuacji i porzuceniu planów zmiany mieszkania na co najmniej 2 lata będziemy zimą kupować piętrowe jednak
Wybraliśmy takie, barierka jest wysoko, Krzysiek sie strasznie ciska przez sen, a dolne łóżko jest niskie i tez wysoka barierka, w sam raz dla Neli.
Wymiar bierzemy 80x160, wiec w razie czego zmieszczę się na dole z Małą.
Wybraliśmy takie, barierka jest wysoko, Krzysiek sie strasznie ciska przez sen, a dolne łóżko jest niskie i tez wysoka barierka, w sam raz dla Neli.
Wymiar bierzemy 80x160, wiec w razie czego zmieszczę się na dole z Małą.
- Załączniki
-
- 204E3670-86E8-47EC-96D9-989E03A5C04B.jpeg (352.53 KiB) Przejrzano 6271 razy
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia bardzo fajne! Też bym chciała coś takiego tylko 180cm. Skąd to łóżko?
N 2018
M 2023
M 2023
Necia, ale swietne! I mega, ze te barierki takie wysokie!
Ja czasem zaluje, ze nie postawilam na swoim i nie wzięliśmy lozka 80x160 ale moj maz sie uparl, ze to tylko 10x20 wiecej jak miala ze szczebelkami i lepiej 90x200, zeby miala wiecwj miejsca... a teraz tam by sie 3 takie M zmiescily, no a wiadomo, zajmuje wiecej miejsca...
Ja czasem zaluje, ze nie postawilam na swoim i nie wzięliśmy lozka 80x160 ale moj maz sie uparl, ze to tylko 10x20 wiecej jak miala ze szczebelkami i lepiej 90x200, zeby miala wiecwj miejsca... a teraz tam by sie 3 takie M zmiescily, no a wiadomo, zajmuje wiecej miejsca...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵