Kuchnia
Re: Kuchnia
Asieka, ja duzo czytalam bo tesciowa chciala i my tez sie zastanawialismy i opinie sa kiepskie
Asieka moim zdaniem tez za duzo. No i jesteś pewna, że chcesz białą podłogę? :p
Mąż też tak twierdzi a te same co na ścianie dać na podłogę?
Asieka A ile m2 tej podłogi macie? Bo te płytki są zazwyczaj cenione za sztukę...
Nie. Wtedy dopiero bedzie pstrokato. A jakie macie fronty!? Jesli gladkie biale lub czarne to moim zdaniem mozesz dac na podloge te pierwsze a miedzy blat i meble te laciate i nie bedzie za duzo.asieka pisze:Mąż też tak twierdzi a te same co na ścianie dać na podłogę?
Asieka tutaj duzo zalezy od tegi co kto lubi... mi sie wydaje, ze jakbym dala te ze sciany na podloge to oczy by mnie bolaly od patrzenia na nia... chociaz wiadomo wyobrazenie jedno, a efekt faktyczny to czasem drugie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Znaczy kuchnie po podłodze 16 metrów. Ale będziemy dawać płytki w aneksie koło mebli. Reszta bexzie wyłożona parkietem.
Itzal meble dąb sonoma
Itzal meble dąb sonoma
Zdecydowanie nie. Podłogę bym zrobiła jednolitą.asieka pisze:Mąż też tak twierdzi a te same co na ścianie dać na podłogę?
Asieka to jak do parkietu ma pasowac, meble kolor debu, to tym bardziej sobie tego nie wyobrazam
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby ale dąb sonoma to bardzo jasniutki odcień
To jak 16 metrów go barfzo dużo trzeba tych płytek, dla mnie cena kosmiczna ale chyba nie będzie na nich widać brudu przynajmniej :p
To jak 16 metrów go barfzo dużo trzeba tych płytek, dla mnie cena kosmiczna ale chyba nie będzie na nich widać brudu przynajmniej :p
pisałam już dwa razy że płytki tylko przy aneksie a reszta parkiet.
Kuchnia duża ale układ beznadziejny bo jest ona przechodnia. Mamy w niej troje dzwi, okno na cała ścianę
Mam parę pytań
- raczej przejdziemy na indukcję, jesteście zadowolone?
- panele winylowe, ma któraś?
- filtry do wody podłączone do krany, ma któraś?
- raczej przejdziemy na indukcję, jesteście zadowolone?
- panele winylowe, ma któraś?
- filtry do wody podłączone do krany, ma któraś?
Mam indukcję i bie wróciłabym do kuchni gazowej