Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Dziewczyny, facet w jarzynowym mówił mi ostatnio, że "szczyt sezonu" na truskawki i najlepsza cena przypadają na 10 czerwca. Twierdzi, że obserwuje to już od kilku lat, że wtedy są w najlepszej cenie.
Sowaa ja te abym się jeszcze chwilkę wstrzymała, nawet nie patrząc na cenę, ale po tych xieplejszych dniach truskawki powinny być zdecydowanie slodsze
Coś robisz oprócz dzemow?
Coś robisz oprócz dzemow?
Farazi bo tak gdzieś jest. Sezon jest wtedy gdy zaczynają działać skupy. U mojej siostry dopiero zielone zawiazki i jeszcze z 1-1.5 tyg zanim zacznie się regularny zbiór tych odmian przemysłowych, a one są inne w smaku
farazi dobrze wiedziec
bede miala zawsze najtansze truskawki na impreze urodzinowa A. 

Misiaq strasznie frisco podrożało :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
U mnie polskie ziemniory zaczynają pięknie tanieć. W sobotę płaciłam po 5zł/kg a wczoraj już 4 

Ja dzis kupilam kilogram truskawek za 5.50 zl 
Ja byłam wczoraj w sklepie i dzisiaj 2 razy, mam wrażenie, że kupuję tak niewiele, a płacę więcej niż zazwyczaj.
też mam takie odczucia
Co drugi dzień chodzę po wędlinę i jakieś podstawowe drobne rzeczy. Nie dawno zamykałam się w 20 zł, teraz już bliżej 30stu
Dom do wynajęcia
https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

My wyjedliśmy zapasy przez ostatni tydzień, więc zakupy spożywcze wynosiły grosze przez ten czas 

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lepiej powiedz jak Ty wydajesz tylko tyle? Ja coraz częściej mam wrazenie, że bez 50 zl przy sobie to strach wejść do sklepu po cytrynę, śmietanę i chleb. Nie mowiąc już o aptece.asieka pisze:też mam takie odczucia
Co drugi dzień chodzę po wędlinę i jakieś podstawowe drobne rzeczy. Nie dawno zamykałam się w 20 zł, teraz już bliżej 30stu
Asieka kupuje na 2 osoby, a Ty na 4 i tu jest ta różnicaMimezja pisze: ↑06 cze 2019, 0:39Lepiej powiedz jak Ty wydajesz tylko tyle? Ja coraz częściej mam wrazenie, że bez 50 zl przy sobie to strach wejść do sklepu po cytrynę, śmietanę i chleb. Nie mowiąc już o aptece.asieka pisze:też mam takie odczucia
20-30 zł w sklepie? Abstrakcja 

"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.