Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Misiaq strasznie frisco podrożało :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
U mnie polskie ziemniory zaczynają pięknie tanieć. W sobotę płaciłam po 5zł/kg a wczoraj już 4
Ja dzis kupilam kilogram truskawek za 5.50 zl
Ja byłam wczoraj w sklepie i dzisiaj 2 razy, mam wrażenie, że kupuję tak niewiele, a płacę więcej niż zazwyczaj.
też mam takie odczucia
Co drugi dzień chodzę po wędlinę i jakieś podstawowe drobne rzeczy. Nie dawno zamykałam się w 20 zł, teraz już bliżej 30stu
My wyjedliśmy zapasy przez ostatni tydzień, więc zakupy spożywcze wynosiły grosze przez ten czas
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lepiej powiedz jak Ty wydajesz tylko tyle? Ja coraz częściej mam wrazenie, że bez 50 zl przy sobie to strach wejść do sklepu po cytrynę, śmietanę i chleb. Nie mowiąc już o aptece.asieka pisze:też mam takie odczucia
Co drugi dzień chodzę po wędlinę i jakieś podstawowe drobne rzeczy. Nie dawno zamykałam się w 20 zł, teraz już bliżej 30stu
Asieka kupuje na 2 osoby, a Ty na 4 i tu jest ta różnicaMimezja pisze: ↑06 cze 2019, 0:39Lepiej powiedz jak Ty wydajesz tylko tyle? Ja coraz częściej mam wrazenie, że bez 50 zl przy sobie to strach wejść do sklepu po cytrynę, śmietanę i chleb. Nie mowiąc już o aptece.asieka pisze:też mam takie odczucia
20-30 zł w sklepie? Abstrakcja
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Ja jak ide tylko po wędlin /kiełbasę to więcej jak 20zl nie wydaje, bo sie boje kupic więcej, żeby sie nie zepsulo
Ale co drugi dzień 30zl na drobne rzeczy to nie jest mało. To jakieś produkty których zabrakło w zakupach tygodniowych
Dlatego ja kupuje tylko raz w tygodniu, ewentualnie zdarzy sie, że pieczywo w tygodniu kupię dodatkowo czy warzywa, ale raczej tego unikam
Tylko ja idę po wędlinę i jakieś pierdoły typu coś do kawy, pałki dla Nikosia czy jakieś warzywo lub owoc.
A zakupy tygodniowe to jakieś 150-200zł jeszcze. Tylko w tym jest dużo rzeczy typu bo akurat jest promocja to weźmiemy
A zakupy tygodniowe to jakieś 150-200zł jeszcze. Tylko w tym jest dużo rzeczy typu bo akurat jest promocja to weźmiemy