Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Misiowa, ostatnio uzupełniałam zapasy, bo się trochę rzeczy pokończyło. Zostawiłam jednego dnia: frisco 270 zł, lidl 200 zł, warzywiak 50 zł, rossman 100 zł...
nie było w tym żadnego alkoholu ani pieluch
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
przerazacie mnie z tymi cenami...
Ale może chociaż chemia była? Ja nic z chemii nie miałam, nawet głupiego papieru toaletowego, bo mam zapasy z ubiegłego tygodnia.Necia pisze:Misiowa, ostatnio uzupełniałam zapasy, bo się trochę rzeczy pokończyło. Zostawiłam jednego dnia: frisco 270 zł, lidl 200 zł, warzywiak 50 zł, rossman 100 zł...
No dobra mi dzis tez gwizdneło przeszlo 500zł i nie ma w tym ani chemii ani pieluch ani alko
ja zapomniałam co to są zakupy poniżej 100 zł...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
To ja jakaś dziwna jestem, M zbiera naklejki na słodziaki i nie raz się muszę pilnować, żeby na pewno w Biedrze do tych 40 zł dobić, żeby dostać naklejki, a we Frisco do 250, żeby mieć darmową dostawę.
Ale może ja częściej zakupy robię niż Wy i dlatego.
Ja dzisiaj bylam na tygodniowych zakupach w Lidlu i 100 niecale wydalamKatherina pisze:To ja jakaś dziwna jestem, M zbiera naklejki na słodziaki i nie raz się muszę pilnować, żeby na pewno w Biedrze do tych 40 zł dobić, żeby dostać naklejki, a we Frisco do 250, żeby mieć darmową dostawę.
Ale może ja częściej zakupy robię niż Wy i dlatego.
Ostatnio sprawdziłam historię konta i średnio na kategorię żywność/ chemia wydaję 1500 zł/ mc. W tygodniu jestem dwa razy w sklepie.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
To ja chyba rozrzutna jestem, bo 100 zł to owoce i warzywa na 2-3 dni. A gdzie reszta? Został jeszcze tydzień do końca miesiąca a my na zakupy spożywczo-chemiczne mamy wydane około 2100. Myślę, że jeszcze 300-350 wydam na pewno.
Ja właśnie robiłam większe zakupy w środę po południu i dzisiaj miałam mocne postanowienie nic nie dokupować. Jutro już muszę, bo zostały 2 banany i 2 gruszki, co starczy do godziny ok 10
Moje dzieci już zaczęły sezon mandarynkowy, zjedli dzisiaj we dwoje prawie 2 kg...
Moje dzieci już zaczęły sezon mandarynkowy, zjedli dzisiaj we dwoje prawie 2 kg...