Kuchnia
Re: Kuchnia
Mimezja, przeciez sa farby zmywalne Ja mam taka w lepiance i co grubsze bazgroly juz zmywalam, ale nie mam pojecia co to za farba Moze malnij taka a nie plytki?
jak się wczytywałam w temat to lepsze od farb zmywalnych miało być zabezpieczenie ściany woskiem - mam go i jest ekstra jak mi się coś pochlapie i od razu wytrę, ręce w ketchupie wytarte o ścianę też ładnie się zmyły, ale otarcia z krzeseł, malowidła, rozlane jogurty/herbaty itp to już inna bajka. To jest niezłe do domu gdzie nie ma dzieci.
u nas szklane, słoiki - weki. Za nic bym na inne nie zamieniła.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2019, 20:40 przez Katherina, łącznie zmieniany 1 raz.
czyli zostaje poczekać az dzieci sie wyprowadzaMimezja pisze: ↑27 maja 2019, 15:46jak się wczytywałam w temat to lepsze od farb zmywalnych miało być zabezpieczenie ściany woskiem - mam go i jest ekstra jak mi się coś pochlapie i od razu wytrę, ręce w ketchupie wytarte o ścianę też ładnie się zmyły, ale otarcia z krzeseł, malowidła, rozlane jogurty/herbaty itp to już inna bajka. To jest niezłe do domu gdzie nie ma dzieci.
Ja bede remont robić za 10 lat jak juz przestaną tak brudzic.
Mimezja, my malowaliśmy kuchnię Beckersem kitchen&bathroom i według mnie jest świetna. Zmywałam z niej już mnóstwo przeróżnych rzeczy(m.in. barszcz czerwony, masło, koktajl truskawkowy, farby plakatowe) i nadal się pięknie trzyma.
o u nas tez litrowe weki, zbieramy po oleju kokosowym
Na make tylko kupilam takie wielkie koryta z ikei bo Maz kupuje worki 5kg a juz raz mole mielismy.
My też mamy kuchnię pomalowaną tą farbą. G ma krzesełko przy ścianie bez płytek, więc wiele razy musiałam ją myć. Daje radęMiśka pisze:Mimezja, my malowaliśmy kuchnię Beckersem kitchen&bathroom i według mnie jest świetna. Zmywałam z niej już mnóstwo przeróżnych rzeczy(m.in. barszcz czerwony, masło, koktajl truskawkowy, farby plakatowe) i nadal się pięknie trzyma.
dlaczego?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Lisbeth, bo są ładne i, wbrew moim obawom, praktyczne.
O ja Beckersa tez uwielbiam! W pl nawet olejek z niego poschodzil jak mi napryskalo
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
+1
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,