Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Misiaq, pewnie tak, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, abym miała jakiegoś drobiazgu żałować.
Mój mąż wjechał do Lidla i kupił 10 kostek masła (jakieś promo jest).
Mój mąż wjechał do Lidla i kupił 10 kostek masła (jakieś promo jest).
To ja często muszę sobie drobiazgów żałować
torebkę już 5 miesiąc kupuje i zawsze coś jest ważniejsze.
Ja bardzo lubię takie bułeczki zapiekane w serze w szkolnym sklepiku. We wrześniu kosztowały 1,40zl a w lutym 1,60zl.
Czynsz też nam znowu się podniósł od stycznia...

Ja bardzo lubię takie bułeczki zapiekane w serze w szkolnym sklepiku. We wrześniu kosztowały 1,40zl a w lutym 1,60zl.
Czynsz też nam znowu się podniósł od stycznia...
N 2018
M 2023
M 2023
I pomidory!Necia pisze:A ja pomyślałam, ale tani schab! U nas ponad 21 zł/kg płaciłam w sobotę!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Asieka, mnie najzwyczajniej w świecie brak słów, żeby to skomentować. Cisną mi się same niecenzuralne słowa na usta, bo to jest nie do pomyślenia. Ty chociaż jakoś na te jego pretensje reagujesz?
Współczuję Ci.
Despota....tyran po prostu. To już jest przemoc psychiczna.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Asieka aż nie wiem co napisać...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
A ja dzisiaj miałam kaprys i sobie kupiłam onesie w lidlu
ależ mnie to cieszy
polecam, 10/10
https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Linger ... SoQAvD_BwE
https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Linger ... SoQAvD_BwE
Efryna, ale śmiechowe 

Ja to raz kupilam, myslalam e fajne bedzie, ale jak musialam siku w tym isc w nocy zrobic, to wywalilam 

Ale ja w tym nie śpię tylko chodzę po domu
jako alternatywa do dresów. A. mówi, że jestem jej przytulanką i ciągle się do mnie łasi. Jest takie pluszowe, fajne 
U mnie by się sprawdziło, bo nie sikam w nocyItzal pisze:Ja to raz kupilam, myslalam e fajne bedzie, ale jak musialam siku w tym isc w nocy zrobic, to wywalilam
Efryna czadowe
Efryna, tu tego mnostwo jest, ale zawsze uwazalam ze to do spania i chyba bym sie w tym ugotowala, ale w sumie do chodzenia po domu nie byloby glupie, dzisiaj bym z zchecia to ubrala
Wielu irlandczykow w czyms takim spi, ale co niektorzy maja po 10 stopni w sypialni

Wielu irlandczykow w czyms takim spi, ale co niektorzy maja po 10 stopni w sypialni

Efryna, ja mam dwa takie bardziej letnie, bo bawelniane, ale uwielbiam! Nawet czasem w tym spie... ostatnio sie nad tym tez zastanawialam na chlodne wieczory 

20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Efryna mam podobne
Chodzę po kąpieli zamiast szlafroka 
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Jak to jest, że zawsze, ale to zawsze jak postanawiamy oszczędzać to wpada tysiącpińcet dodatkowych wydatków?
Muszę w tym miesiącu uskutecznić opróżnianie zapasów to chociaż na spożywkę mniej pójdzie.
Muszę w tym miesiącu uskutecznić opróżnianie zapasów to chociaż na spożywkę mniej pójdzie.