Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Asieka, za droga szynkę kupujesz. Mężowi na kanapki kupuj ta najtańsza
Asieka, macie pomidory malinowe po 9 zl?! Jeny ja u nas widzialam za 24!
Szynki też najtańsze chyba z 37/kg. A schab 15 to jak w jakiejś dobrej promocji..
Ale nie o tym. Mąż wymyśla na maksa. Niech sobie kupuje tańsze, albo niech sam chodzi to zobaczy:)
Szynki też najtańsze chyba z 37/kg. A schab 15 to jak w jakiejś dobrej promocji..
Ale nie o tym. Mąż wymyśla na maksa. Niech sobie kupuje tańsze, albo niech sam chodzi to zobaczy:)
Asieka, to są podstawowe produkty, nie wiem, gdzie tu jakąkolwiek rozpusta.
Serio, musisz być wykończona psychicznie.
Ja na same ubrania dla siebie i dzieci wydałam ponad 1000 zł w tym miesiącu, a praktycznie co chwilę kupuję coś albo sobie albo im. Kupiłam też kolejne poszewki na poduszki, kolejny komplet pościeli, nowe podkładki na stół, doniczki, itp. DLA KAPRYSU. Potem ponarzekam, że za dużo wydajeMY i to tyle.
Serio, musisz być wykończona psychicznie.
Ja na same ubrania dla siebie i dzieci wydałam ponad 1000 zł w tym miesiącu, a praktycznie co chwilę kupuję coś albo sobie albo im. Kupiłam też kolejne poszewki na poduszki, kolejny komplet pościeli, nowe podkładki na stół, doniczki, itp. DLA KAPRYSU. Potem ponarzekam, że za dużo wydajeMY i to tyle.
Myślę, ze chyba nie doceniamy tego co mamy
Asieka pisałam w Pogaduszkach, bardzo Ci współczuję.
I to tyle ode mnie.
Ile kosztuje życie...
A ja pomyślałam, ale tani schab! U nas ponad 21 zł/kg płaciłam w sobotę!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ostatnio schab kupowałam za 17.99, jak są promocje to i za 13.99 uda się kupić.
Pomidoru to nawet nie wiem ile kosztuja, bo są zupełnie bez smaku wiec nie kupuje.
Pomidoru to nawet nie wiem ile kosztuja, bo są zupełnie bez smaku wiec nie kupuje.
Misiaq, pewnie tak, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, abym miała jakiegoś drobiazgu żałować.
Mój mąż wjechał do Lidla i kupił 10 kostek masła (jakieś promo jest).
Mój mąż wjechał do Lidla i kupił 10 kostek masła (jakieś promo jest).
To ja często muszę sobie drobiazgów żałować torebkę już 5 miesiąc kupuje i zawsze coś jest ważniejsze.
Ja bardzo lubię takie bułeczki zapiekane w serze w szkolnym sklepiku. We wrześniu kosztowały 1,40zl a w lutym 1,60zl.
Czynsz też nam znowu się podniósł od stycznia...
Ja bardzo lubię takie bułeczki zapiekane w serze w szkolnym sklepiku. We wrześniu kosztowały 1,40zl a w lutym 1,60zl.
Czynsz też nam znowu się podniósł od stycznia...
N 2018
M 2023
M 2023
I pomidory!Necia pisze:A ja pomyślałam, ale tani schab! U nas ponad 21 zł/kg płaciłam w sobotę!
Asieka, mnie najzwyczajniej w świecie brak słów, żeby to skomentować. Cisną mi się same niecenzuralne słowa na usta, bo to jest nie do pomyślenia. Ty chociaż jakoś na te jego pretensje reagujesz?
Współczuję Ci.
Despota....tyran po prostu. To już jest przemoc psychiczna.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Asieka aż nie wiem co napisać...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
A ja dzisiaj miałam kaprys i sobie kupiłam onesie w lidlu ależ mnie to cieszy polecam, 10/10
https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Linger ... SoQAvD_BwE
https://www.lidl-sklep.pl/ESMARA-Linger ... SoQAvD_BwE
Efryna, ale śmiechowe
Ja to raz kupilam, myslalam e fajne bedzie, ale jak musialam siku w tym isc w nocy zrobic, to wywalilam
Ale ja w tym nie śpię tylko chodzę po domu jako alternatywa do dresów. A. mówi, że jestem jej przytulanką i ciągle się do mnie łasi. Jest takie pluszowe, fajne