Kuchnia
Re: Kuchnia
Misiowa super! Dużo zapłaciłaś za tą żaluzje?
Misiowa, ale masz ładnie
Nuutella, właśnie nie To jest żaluzja z Castoramy za całe 270zł Ale jestem zadowolona, jeśli chodzi o jakość, montaż też prosty. Zobaczymy jak się będzie sprawowała.
Dzięki dziewczyny
Dzięki dziewczyny
Misiowa Ty Mas ta roletę zaczepiona na zewnątrz okna, tzn po bokach, czy równo z rama okna? Pokazałabys mi jak to ejst na górze zamontowane?
Nuutella, ona jest montowana do ściany nad oknem. Sprzedawca odradzał montaż na ramie okna, bo jest za ciężka.
Pojemniki do przechowywania wędlin ? Co polecacie ? Żeby wędlina na drugi dzień od zakupy była jeszcze jadalna i apetyczna. Bo ostatnio wędliny sklepowe mnie załamują albo ja źle przechowuje.
Ja trzymam w szklanych z Ikei.
Są w marketach laminowane panele przyblatowe. Pamiętam że w castoramie był spory wybór.
Często się daje też taki panel który tworzy całość z blatem, ma taki sam kolor/strukturę
Często się daje też taki panel który tworzy całość z blatem, ma taki sam kolor/strukturę
Dzięki, jest to jakiś trop. Muszę się wybrać pooglądać. Problemem jest u nas to, że nie mamy górnych szafek, więc musimy położyć coś, co nie będzie zbyt grube, żeby wyglądało lepiej, niż obecne płytki
Płytki można zlicować z powierzchnią ściany, kładąc powyżej płytek płytę g-k.
Mamy tak w wc, ale pytanie, czy chcecie się w to bawić w kuchni.
Mamy tak w wc, ale pytanie, czy chcecie się w to bawić w kuchni.