nasz balkon i ogród
Re: nasz balkon i ogród
asieka, rzeczywiście dach do depresji doprowadzał będzie pięknie
mnie do depresji u rodziców zawsze doprowadzało to, że mamy podwórko razem z ciotką i babcią i po prostu nie może być ładnie, bo one wiecznie mają burdel... ciotki syn ma 2 samochody, z których żaden nie jest sprawny i oba nadają się na złom, ale po co, jest duże podwórko niech stoją z kolei babcia ma 2 koty, które wszędzie srają, co mnie przyprawia o dreszcze, bo oczywiście ani po nich nie sprzątnie, ani te koty nie są zaszczepione. wózka nie mogę zostawić na chwilę przed domem, bo zaraz by wskoczyły, tak więc muszę się męczyć i wciągać go po 3 schodkach, a brzuch rośnie
na szczęście już niedługo wyprowadzka
mnie do depresji u rodziców zawsze doprowadzało to, że mamy podwórko razem z ciotką i babcią i po prostu nie może być ładnie, bo one wiecznie mają burdel... ciotki syn ma 2 samochody, z których żaden nie jest sprawny i oba nadają się na złom, ale po co, jest duże podwórko niech stoją z kolei babcia ma 2 koty, które wszędzie srają, co mnie przyprawia o dreszcze, bo oczywiście ani po nich nie sprzątnie, ani te koty nie są zaszczepione. wózka nie mogę zostawić na chwilę przed domem, bo zaraz by wskoczyły, tak więc muszę się męczyć i wciągać go po 3 schodkach, a brzuch rośnie
na szczęście już niedługo wyprowadzka
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie mnie tez denerwują takie podwórka...a najgorzejj jak kury są nieogrodzone...brrr
U nas teraz po zadaszeniu tarasu jest na trawie troche steropianu na trawie i to juz mnie denerwuje
U nas teraz po zadaszeniu tarasu jest na trawie troche steropianu na trawie i to juz mnie denerwuje
lexie, u nas w gródku jest to samo i strasznie mnie to drażni ale cieszy mnie to, że mamy swój taras i to w dodatku dwupiętrowy
Znaleźliśmy grilla dla nas gem 320 myślę, że jeszcze w tym roku go kupimy
a wczoraj kupiliśmy lampy na taras 3 sztuki
Znaleźliśmy grilla dla nas gem 320 myślę, że jeszcze w tym roku go kupimy
a wczoraj kupiliśmy lampy na taras 3 sztuki
Piękne lampy! Gdzie kupowalisxie?
wszędzie są, a my akurat w Leroy Merlin. Philips creek cała seria jest
U nas w końcu udało się skończyć obydwa tarasy. Strasznie długo się z tym zeszło, ale jesteśmy zadowoleni z efektu. Teraz czekamy na pogodę, żeby mąż wkopał obrzeża, bo na posadzenie czeka ponad 300 cebul kwiatów. Oszalałam z tą ilością, na pewno mi się tyle nie zmieści, ale przynajmniej mam z czego wybierać
Przez zimę będziemy myśleć nad zadaszeniem - czy pergola, czy żagiel, czy parasol...
Przez zimę będziemy myśleć nad zadaszeniem - czy pergola, czy żagiel, czy parasol...
Asieka fajny grill podobny do naszego
Miska chwal sie efektem
Miska chwal sie efektem
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Fajne! Będzie fajnie siedzieć w lecie na tarasie przy takich lampkach
Miałam już dawno wrzucić fotkę i zapomniałam.
Wybaczcie, że taras brudny, ale padła nam myjka w trakcie sprzątania
Co byście wsadziły wokół tarasu jak cebulkowe przekwitną? Chciałabym coś wieloletniego.
Wybaczcie, że taras brudny, ale padła nam myjka w trakcie sprzątania
Co byście wsadziły wokół tarasu jak cebulkowe przekwitną? Chciałabym coś wieloletniego.
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2018, 11:32 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.
Miśka Po pierwsze piękny dom i elewacja (muszę skomentować ) sztos ! Kwiaty też urocze
Miśka, kupuje dom obok ciebie
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka