Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Miałam na dziś zamówione zakupy z Barbory, ale nie jestem zadowolona. Po pierwsze dostawa spóźniła się 4 godziny. Rozumiem, że dziś były trudne warunki na drogach, ale nikt się nie skontaktował i nie ustalił, o której dostawa dotrze. Ja akurat dziś mogłam czekać w domu, ale wiadomo że są różne sytuacje.
Po drugie, wszystkie produkty świeże mają bardzo krótką datę ważności. Mleko do 6.04 (a jeszcze przez pomyłkę zamówiłam 3 butelki) chleb tostowy tak samo (a on przecież normalnie ma długą datę). Wędlina paczkowana też za kilka dni będzie niedobra. Bułki przyjechały niezbyt świeże, pomidory zgniecione na dnie torby.
Trochę się zniechęciłam.
Po drugie, wszystkie produkty świeże mają bardzo krótką datę ważności. Mleko do 6.04 (a jeszcze przez pomyłkę zamówiłam 3 butelki) chleb tostowy tak samo (a on przecież normalnie ma długą datę). Wędlina paczkowana też za kilka dni będzie niedobra. Bułki przyjechały niezbyt świeże, pomidory zgniecione na dnie torby.
Trochę się zniechęciłam.
O nie, niefajnie :/ ja już dawno nie zamawiałam, bo mamy pudełka, ale kiepsko to wróży :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Pewnie to kwestia szczęścia po prostu.Miśka pisze: ↑02 kwie 2022, 20:22Miałam na dziś zamówione zakupy z Barbory, ale nie jestem zadowolona. Po pierwsze dostawa spóźniła się 4 godziny. Rozumiem, że dziś były trudne warunki na drogach, ale nikt się nie skontaktował i nie ustalił, o której dostawa dotrze. Ja akurat dziś mogłam czekać w domu, ale wiadomo że są różne sytuacje.
Trochę się zniechęciłam.
Ja to takich akcji z Barbora nie miałam, a Frisco miało swoje wpadki.
W Barborze promocja na soki tłoczone.
Po 9 zł za 3 litery.
W ramach oszczędności zamówiłam 6
W poprzednim zamówieniu też miałam jogurty z krótką datą, tylko nie wyłapałam tego od razu, a dopiero po kilku dniach, jak musiałam je wyrzucić.
Pozostałe rzeczy przyjechały ok, więc, jeśli będę zamawiała następnym razem, to po prostu bez świeżych produktów.
Kupowałaś już te soki? Ja wzięłam jeden na próbę, bo nie znam firmy.
Pozostałe rzeczy przyjechały ok, więc, jeśli będę zamawiała następnym razem, to po prostu bez świeżych produktów.
Kupowałaś już te soki? Ja wzięłam jeden na próbę, bo nie znam firmy.
Tak, u nas te soki idą w takim tempie, że już chyba wszystkie firmy próbowaliśmy.
Moi nie narzekają, ja piję bardzo bardzo bardzo rozcieńczone, więc mi wszystko jedno.
Moi nie narzekają, ja piję bardzo bardzo bardzo rozcieńczone, więc mi wszystko jedno.
U nas pije głównie Grześ i nie wszystkie mu podchodzą. Zobaczymy, jak ten. Ja nie lubię soków jabłkowych, więc nawet nie mam porównania.
Ja zamawiam na zmianę Barborę i Frisco i raczej żadne nie miewa spektakularnych wpadek. Barborze tylko częściej czegoś brakuje.
Zamówiłam barbore. Kod rabatowy jest KOSZYK04, obniża o 25 zł przy zakupach za min. 170 zł
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ile kosztuje życie...
I Barbora mnie wnerwiła, nie dostarczyli mi jednej torby (mrożonki) + w jednej reklamówce ktoś mądrze wsadził śmietanę na dno i mam tym samym wszystko w śmietanie umazane…
Edit: mrożonki mi dowiozą, zapomnieli zapakować do samochodu… w ramach przeprosin za śmietanę dostałam bon na 15 zł
Edit: mrożonki mi dowiozą, zapomnieli zapakować do samochodu… w ramach przeprosin za śmietanę dostałam bon na 15 zł
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Znowu w plastiku wożą?
Taa, kolejne zamówienie w reklamówkach. Słabo
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Śmiech przez łzy
- Załączniki
-
- FB_IMG_1649186231554.jpg (26.69 KiB) Przejrzano 2390 razy
Podawanie wysokości płacy brutto to jak podawanie długości penisa wraz z kręgosłupem