porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Asieka mi bylo szkoda zagracać plytę czajnikiem i mam elektryczny metalowy, który stoi też w wygodniejszym miejscu do parzenia herbaty. Metalicznego posmaku nie mielismy. Czajnik był chyba taki przecięetny cenowo z firmy russel hobs cos ok 100zl
Czy mogłybyście polecić jakąś porządną ale niewielką kosiarkę elektryczną?
A ja polexam wam odkurzacz ilife a8. Jeśli ktoś nie jest przekonany, czy 3-4 tys za roombe to nie za dużo, to ten gagatek za 900 zl to super sprawa
Nasze mieszkanie 70 m sprząta w godzinę-poltorej. A no i sam sobie chyba tworzy kurz, bo to niemożliwe zebym miała tak brudno 

Phi, ja polecam vilede za 30 euro. Wiecej za odkurzacz samojezdzacy nie dam 

Myślałam o nim

N 2018
M 2023
M 2023
Moje zbiera
Mialam na probe roombe od znajomych, mialam jakis chinski z funkcja mopowania. Jak na odkurzacze za ponad 200 e to malo robia, na pewno za te kase zabawki powinny same zbierac i zaslon nie wciagac
Jak ja mam przygotowac mieszkanie zeby robocik mogl posprzatac, to taki za 30 e spelnia moje oczekiwania w zupelnosci 

Itzal rzuc kobieto modelem?
A nie macie robota co pakuje do zmywarki i z niej wyciąga?
A nie macie robota co pakuje do zmywarki i z niej wyciąga?
Itzal dziękuję za opinie! A czy głośno chodzi? Wstyd się przyznać, ale nigdy nie miałam styczności z tego typu urządzeniem, nigdy nie widziałam w akcji 

N 2018
M 2023
M 2023
Ja tam mam roombę i wcale nie przygotowuje specjalnie do niej mieszkania. Nie wciąga mi zasłon
czasem tylko lego znajduję przy opróżnianiu pojemnika. A jak A. ma burdel, to zamykam drzwi do jej pokoju:P ale moje hasło "puszczam roombę" bardzo nadaje przyspieszenia mojemu dziecku w zbieraniu zabawek
Efryna no mi wciagnela zaslony, a nie bede wymieniac na krotkie bo robocik narzeka

Mimezja, to taka zwykla vileda, one sa w lidlu czesto. Tylko ja jej nie kupilam normalnie na promocji, bo 400 zl tez mi bylo szkoda
poczekalam i kupilam w Pl za 111zl (bo jak sie konczy oferta a na sklepie jest mniej niz 3 sztuki to muszą przecenic o 70%),a pitem dorwalam te same w outlecie lidla w H 

Itzal, no ja też mam do ziemi, ale moich nie wciąga
może kwestia modelu

Itzal ech ja to do lidla wpadam raz w miesiacu po tabletki do zmywarki i gazetek nie oglądam. Marne szanse ze trafię