nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Sofii, a jakie masz ozdoby na choinkę? Dokupisz kilka granatowych i będzie pasowało
Adu, teraz mam zielone dodatki i mnie denerwuje już ta zieleń. Stąd potrzeba zmiany
Farazi, ja ogólnie mam kolorowe ozdoby, lubię misz masz na choince.
Farazi, ja ogólnie mam kolorowe ozdoby, lubię misz masz na choince.
- mała_czarna
Gdyby nie forum to nawet bym nie wiedziała że coś takiego jestadu pisze: lamele
Ładne toto- ale czy praktyczne przy sprzątaniu?
To ja się zatrzymałam na tym, ze w aktualnych trendach jest biel biel biel. Białe ściany (jeśli tapeta, to taka pastelowa), białe meble, jasna kanapa, jasny dywan itp.
Coś takiego (zdjęcie z netu na szybko):
https://i.pinimg.com/originals/1e/ac/78 ... f5a2a8.jpg
Mi się taki biały styl podoba, może dlatego, ze mamy ciemne meble i ciemną kanapę
A właśnie salon Farazi jest taki inni
Farazi my tez mamy pozaciągane firanki plus ten mechanizm się wyrabia i żabki z czasem się zacinają.
Zamawiałaś gotowe firany czy są na wymiar?
Ja teżmała_czarna pisze:Gdyby nie forum to nawet bym nie wiedziała że coś takiego jestadu pisze: lamele
Ładne toto- ale czy praktyczne przy sprzątaniu?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Farazi, piękny salon
Misiaq, firanki szyte. Mam nadzieję, że ten mechanizm trochę wytrzyma. To nie są klasyczne żabki, tylko takie agrafki. Nie umiem tego opisać.
Mała, odkurzaczem wyciągam kurz z zakamarków, gdzie lamele (też nie znałam tego określenia) łączą się z szafką. Reszty jeszcze nie czyściłam.
Dziękuję za dobre słowo. Ja się dobrze czuję w tym mieszkaniu i cieszę się, że jest pozytywnie odbierane.
Mała, odkurzaczem wyciągam kurz z zakamarków, gdzie lamele (też nie znałam tego określenia) łączą się z szafką. Reszty jeszcze nie czyściłam.
Dziękuję za dobre słowo. Ja się dobrze czuję w tym mieszkaniu i cieszę się, że jest pozytywnie odbierane.
Farazi poproszę o zdjęcia bo się nie załapałam
Asieka, wrzucę jeszcze na chwilę.
Klasa Piękniejszego w życiu nie widziałam
ja też bym prosiła, bo nie widziałam
Przyszedł:) musze się przyzwyczaić:p No i będzie przesunięty, ale Ł musi wrócić