nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Miska, o vzaaad. Czy to regały na zamówienie czy ze sklepu?
Candela, salon ma chyba 21m + korytarz 4,5. Pokażesz projekt?
Candela, salon ma chyba 21m + korytarz 4,5. Pokażesz projekt?
Dzięki!
Sofii, 9 m2! Wow! Przydałoby nam się takie pomieszczenie U nas spiżarka ma dokładnie 1,25 x 1,75, więc niezbyt wielka, ale naprawdę udało się w niej sporo zmieścić
Adu, to gotowe regały modułowe.
Bardzo broniłam się przed metalowymi, zawsze mi się kojarzyły z takimi paskudnymi garażowymi meblami, ale te na żywo wyglądają naprawdę super (jak na metalowe ofkors) i wymiarowo dopasowały nam się idealnie.
Candela, pokaż projekt!
Sofii, 9 m2! Wow! Przydałoby nam się takie pomieszczenie U nas spiżarka ma dokładnie 1,25 x 1,75, więc niezbyt wielka, ale naprawdę udało się w niej sporo zmieścić
Adu, to gotowe regały modułowe.
Bardzo broniłam się przed metalowymi, zawsze mi się kojarzyły z takimi paskudnymi garażowymi meblami, ale te na żywo wyglądają naprawdę super (jak na metalowe ofkors) i wymiarowo dopasowały nam się idealnie.
Candela, pokaż projekt!
Miska, ekstra! My tez mamy podobne regaly, tylko polki sa cos na styl drewnianych i w spizarce i piewnicy, super sie sprawdzaja bo wlasnie duzo upchac można
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Miska ekstra nasza kańciapa czeka na przeorganizowanie i coś takiego jak Wy chcielibyśmy osiągnąć
Kupowałyście może batystowe firany i możecie polecić sprzedawcę? Żeby nie były grube, bo będą na całej szerokości okien.
Łukasz w końcu powiesił mi łapacz]
Coś Ty ja jestem anty zdolna do takich rzeczy zamówilam na insta od jakiejś dziewczyny:)
Co na tą ścianę pomiędzy szafą a wieszakiem? Pomóżcie
Ściany miały być szare, ale farby przywiózł nam brat męża, jak byliśmy na izolacji i przez pomyłkę kupił białe. Stwierdziliśmy, że ożywimy wiatrołap dodatkami i tak ożywiamy, że trzeci miesiąc biel bije po oczach
Podoba mi się kilka tapet, ale na bocznej ścianie jest wieszak i obawiam się, że tapeta straci urok przy wiszących kurtkach. Druga opcja, to jednolita ściana (granat, lazur lub morska zieleń) i złote "coś" na ścianie (zegar?).
Przy lustrze stanie jeszcze ławka z obiciem w pasującym kolorze.
Ściany miały być szare, ale farby przywiózł nam brat męża, jak byliśmy na izolacji i przez pomyłkę kupił białe. Stwierdziliśmy, że ożywimy wiatrołap dodatkami i tak ożywiamy, że trzeci miesiąc biel bije po oczach
Podoba mi się kilka tapet, ale na bocznej ścianie jest wieszak i obawiam się, że tapeta straci urok przy wiszących kurtkach. Druga opcja, to jednolita ściana (granat, lazur lub morska zieleń) i złote "coś" na ścianie (zegar?).
Przy lustrze stanie jeszcze ławka z obiciem w pasującym kolorze.
Farba albo jednolita tapeta
Skąd masz ławeczkę? Też takiej szukam.
Ja bym dała ciemną farbę na ścianie i złote lustro/ lustra.
Ja bym dała ciemną farbę na ścianie i złote lustro/ lustra.
Właśnie doczytałam, że już gdzieś jest lustro
Dzięki za pomoc
Na tapetę znalazłam inne miejsce w domu, a tutaj chyba stanie na Beckersie w odcieniu Cosmos i zegarze.
candela, ławeczka będzie stąd
https://allegro.pl/oferta/nowoczesne-si ... 9772984325
Na tapetę znalazłam inne miejsce w domu, a tutaj chyba stanie na Beckersie w odcieniu Cosmos i zegarze.
candela, ławeczka będzie stąd
https://allegro.pl/oferta/nowoczesne-si ... 9772984325