nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Adu mała zmiana duży efekt!
Myslicie, ze jest ok?
A nie będzie drakk jak będę zmieniać poduszki i zasłonki? Mam czerwony komplet, zielony, granatowa, rozowy. i lubie sobie zmienić.
A nie będzie drakk jak będę zmieniać poduszki i zasłonki? Mam czerwony komplet, zielony, granatowa, rozowy. i lubie sobie zmienić.
Adu, bardzo pasuje
Nie wiem do granatu na pewno. Jesli zielony jest ciemniejszy, butelkowy to tez będzie pasować
Nie wiem do granatu na pewno. Jesli zielony jest ciemniejszy, butelkowy to tez będzie pasować
adu, rewelacyjnie wygląda! świetny wybór
Nie załapałam się na zdjęcia
Po 7 latach doczekałam się prawdziwej spiżarki Do tej pory stały w niej niepraktyczne drewniane regały. Ciągle brakowało mi miejsca, więc masa rzeczy stała na podłodze. A teraz... Bajka Jeszcze mam miejsce, żeby przenieść część rzeczy z kuchni.
Miska, super, niby mala ale pojemna. Nasza tez nie bedzie duza(po schodami) mam nadzieje ze tez troche tam pomiescimy
Miśka, mamy takie same regały tylko u mnie większy bałagan. No i moja spiżarnia ma 9 m kwadratowych, dlatego stała się też graciarnią. Nie wyobrażam sobie życia bez tego pomieszczenia
Adu, ile metrów ma twój salon?
Miśka, marzenie!
My dziś dopracowaliśmy projekt naszej kuchni. Będzie czarno Miedziana jestem strasznie ciekawa jak będzie wyglądała na żywo
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
Miśka, marzenie!
My dziś dopracowaliśmy projekt naszej kuchni. Będzie czarno Miedziana jestem strasznie ciekawa jak będzie wyglądała na żywo
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka