Brzmi super!
nasze 4 kąty
Re: nasze 4 kąty
Kupiłam dywan nowy, stary wolał już o pomstę do nieba. Brałam taki, żeby plam nie było widać
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, ładny!
Rozglądam się za nowym narożnikiem do salonu.
Wypatrzyłam ten. Mam tylko 2 dylematy
- czy zagłówek faktycznie spełnia swoją funkcję i do przydatny dodatek
- mam dość nudnej szarości i szukam czegoś innego ale boję się czy taki kolor się szybko nie opatrzy.
Wypatrzyłam ten. Mam tylko 2 dylematy
- czy zagłówek faktycznie spełnia swoją funkcję i do przydatny dodatek
- mam dość nudnej szarości i szukam czegoś innego ale boję się czy taki kolor się szybko nie opatrzy.
Misiowa, jeśli chodzi o pierwsze pytanie to dla mnie przydatny ten zagłówek. Teściowa nie ma, szwagierka ma i różnica dla mnie jest spora
Co do koloru to mi się marzy taki inny kolor ale też się boję że by mi się opatrzyło. Mi by się marzył musztardowy ale pewnie skończy się na szarym
Co do koloru to mi się marzy taki inny kolor ale też się boję że by mi się opatrzyło. Mi by się marzył musztardowy ale pewnie skończy się na szarym
- Escherichia
Na temat zagłówka się nie wypowiem.
Jeśli chodzi o kolor, to mój narożnik jest niebieski i zdecydowanie nie żałuję kupna szarego
Jeśli chodzi o kolor, to mój narożnik jest niebieski i zdecydowanie nie żałuję kupna szarego
Ja mam teraz turkusowa i sto razy bardziej ja wolę nóż poprzednia szara.
Misiowa, mam z zagłówkami i bardzo lubię.
Mi się wszystko szybko nudzi, dlatego kupiłam szary i zmieniam sobie dodatki. Co nie znaczy, że nie podobają mi się kanapy w takich kolorach.
Mi się wszystko szybko nudzi, dlatego kupiłam szary i zmieniam sobie dodatki. Co nie znaczy, że nie podobają mi się kanapy w takich kolorach.
Jestem w teamie zagłówków. Mam i lubię.
Kolor to już większy dylemat...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Kolor to już większy dylemat...
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Necia fajny ten dywan i faktycznie wygląda na praktyczny!
Misiowa jak Ci dzieci nie będą skakać po tych zagłówkach, to czemu nie. Moi niestety lubią sobie chodzić i skakać po oparciu kanapy, więc zagłówkom mówię NIE! U teściów powyginali te zagłówki tak, że teraz każdy jest w innej płaszczyźnie i wygląda to słabo. No ale może masz bardziej cywilizowane dzieci
Misiowa jak Ci dzieci nie będą skakać po tych zagłówkach, to czemu nie. Moi niestety lubią sobie chodzić i skakać po oparciu kanapy, więc zagłówkom mówię NIE! U teściów powyginali te zagłówki tak, że teraz każdy jest w innej płaszczyźnie i wygląda to słabo. No ale może masz bardziej cywilizowane dzieci
Zagłówki zdecydowanie na tak.
My, wymieniając kanapę, na pewno będziemy szukać takiej na nóżkach, żeby móc pod nią odkurzyć bez odsuwania albo rozkładania.
My, wymieniając kanapę, na pewno będziemy szukać takiej na nóżkach, żeby móc pod nią odkurzyć bez odsuwania albo rozkładania.
Misiowa, mi sie kolor bardzo podoba! Tez bym sie bala z jednej strony, ze bede zwiazana z jednymi dodatkami i ciezko bedzie cos zmienic, no ale z drugiej strony od 6 lat mam czerwona sypialnie i w sumie jakos bardzo mnie nie meczy...
Z zaglowkami sama jestem ciekawa bo sami cos w tym stylu zamowilismy przed świętami... ale najwczesniej w marcu bedzie odbiór, wiec nie moge jeszcze nic powiedziec...
Taka tylko ze inny kolor i grubsza skora
Z zaglowkami sama jestem ciekawa bo sami cos w tym stylu zamowilismy przed świętami... ale najwczesniej w marcu bedzie odbiór, wiec nie moge jeszcze nic powiedziec...
Taka tylko ze inny kolor i grubsza skora
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My mamy teraz kanapę z rozkładanym podnóżkiem, ale ja akurat rzadko z tego korzystam. Za to jak jestem na gościnie w Pl u kogoś to lubień te zagłówki
KarLa, ja marze o kanapie wlasnie takien z rozkladanym podnozkiem, co mozna sobie wygone miejscie pollezace zrobic i w ogole... uwielbiam w sklepie sobie na nich polezec...
Tylko u nas lipa, bo musimy miec rozkladana, zeby w razie jakis odwiedzin miec gdzie gosci polozyc
Tylko u nas lipa, bo musimy miec rozkladana, zeby w razie jakis odwiedzin miec gdzie gosci polozyc
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
My mieliśmy funkcję relaks, ale silnik popsuł się kilka miesięcy po gwarancji, a ponieważ nie ma części zamiennych, to nie da się naprawić. Także następna kanapa zdecydowanie bez podnóżka.