- asaqn8p77sb31dp94rwitgizu.jpg (55.21 KiB) Przejrzano 4496 razy
Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
1/2021 (ostatni raz czytałam ją 20 lat temu więc LICZY SIĘ)

2/2021

W tym roku dobiję do tych 52!!!

2/2021

W tym roku dobiję do tych 52!!!
Misiaq, odkąd pisałaś, że oglądałaś znachora gdzieś tam jesienią po prostu obsesyjnie przetrzasalam mój dom rodzinny w jej poszukiwaniu
ale bez sukcesu, więc mama ma otarcie łez kupiła mi ebooka:P
Ja nie wiem nawet, czy film oglądałam, ale jeśli tak to też w zamierzchłej przeszłości
Ja nie wiem nawet, czy film oglądałam, ale jeśli tak to też w zamierzchłej przeszłości
O to też kiedyś czytałam
mam też profesora Wilczura (prezent był w pakiecie), ale z tego, co pamiętam była dość przygnębiająca, więc na razie sobie daruję
Mała, jak Tobie udaje się czytać jedną książkę na dzień?
- Escherichia
Też mnie zawsze zastanawia Wasze tempo. Ja bym musiała nic nie robić cały dzień tylko czytać.
- mała_czarna
Te Witkiewicz po prostu jakoś szybko się czytają. No i staram się wykorzystać każdy moment. Dzieciaki się bawią- czytam, idę do wanny- czytam, dzieciaki oglądają bajke- czytam, Piotrek ich ogarnia do spania/usypia/weźmie na spacer- czytam - ot, cała tajemnica I nie zapominajmy że często zaczynam dzień o 6 więc mam spooooro czasu do wykorzystaniafarazi pisze:Mała, jak Tobie udaje się czytać jedną książkę na dzień?
Mam tak samo jak Mała - staram się wygospodarować czas w ciągu dnia - teraz mam urlop, ale gdy pracuję to po pracy potrzebuję choćby godzinę, żeby usiąść z książką i coś poczytać. Ostatnio nawet jak gdzieś jechaliśmy na wycieczkę, to 2h w trasie, czytnik i można poczytać. Mi sie zdarzało wstawać szybciej przed pracą (a normalnie wstaję 4.40), jak wychodziła jakaś fajna książka. No ale przez to czytanie leży moja nauka niemieckiego..
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ostatnio zmieniony 03 sty 2021, 16:26 przez _daga_, łącznie zmieniany 1 raz.
No ja nie mam tyle czasu, nawet jeśli nic innego "dla siebie" nie robię i w każdej wolnej chwili czytam. Teraz np. siedzę u rodziny męża, książki nie wypada wyjąć
ale scrollować telefon już owszem.
- Escherichia
Yhymmała_czarna pisze: ↑03 sty 2021, 16:18No i staram się wykorzystać każdy moment.farazi pisze:Mała, jak Tobie udaje się czytać jedną książkę na dzień?
To ja rozdzielam czas na kilka "przyjemności"
3/2021