Polecasz? Też mam na liscie.
Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
1/2021 (ostatni raz czytałam ją 20 lat temu więc LICZY SIĘ)
2/2021
W tym roku dobiję do tych 52!!!
2/2021
W tym roku dobiję do tych 52!!!
Misiaq, odkąd pisałaś, że oglądałaś znachora gdzieś tam jesienią po prostu obsesyjnie przetrzasalam mój dom rodzinny w jej poszukiwaniu ale bez sukcesu, więc mama ma otarcie łez kupiła mi ebooka:P
Ja nie wiem nawet, czy film oglądałam, ale jeśli tak to też w zamierzchłej przeszłości
Ja nie wiem nawet, czy film oglądałam, ale jeśli tak to też w zamierzchłej przeszłości
Ja nie wiem co jest w tym filmie, ale mogę go oglądać nieskończoną ilość razyefryna pisze: ↑02 sty 2021, 22:34Misiaq, odkąd pisałaś, że oglądałaś znachora gdzieś tam jesienią po prostu obsesyjnie przetrzasalam mój dom rodzinny w jej poszukiwaniu ale bez sukcesu, więc mama ma otarcie łez kupiła mi ebooka:P
Na pewno ma tu znaczenie moje miłość do Kresów
Ale ostatnio czytałam o śmierci Tadeusza Dołęgi-Mostowicza (właśnie w ksiażce o Kresach) i dopisałam do listy "do przeczytania" Karierę Nikodema Dyzmy
O to też kiedyś czytałam mam też profesora Wilczura (prezent był w pakiecie), ale z tego, co pamiętam była dość przygnębiająca, więc na razie sobie daruję
Mała, jak Tobie udaje się czytać jedną książkę na dzień?
- Escherichia
Też mnie zawsze zastanawia Wasze tempo. Ja bym musiała nic nie robić cały dzień tylko czytać.