Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
Szukam czegoś dla babci, na prezent.
Jakaś obyczajówka, albo reportaż/biografia?
Kiedyś poleciłyście mi winnych i jej się podobało, potem kupiłam jej biografię Diany i też była zadowolona.
Pomóżcie.
Jakaś obyczajówka, albo reportaż/biografia?
Kiedyś poleciłyście mi winnych i jej się podobało, potem kupiłam jej biografię Diany i też była zadowolona.
Pomóżcie.
Sofii, może "Chłopki" - jeśli chodzi o reportaż? Bardzo ostatnio popularna książka i moim zdaniem nie bez powodu - naprawdę trudno się oderwać
Efryna, intensywnie się nad nimi zastanawiam. Tylko czy dla mojej 82-letniej babci to będzie dobra książka? O jakich czasach ona jest? Mam na liście dla siebie i sama nie wiem. Doradź. 

PopieramMisiaq pisze: ↑17 gru 2023, 21:51Polecam bardzo te serię, podobała się mi, mojej mamie i jej przyjaciółkom
https://lubimyczytac.pl/cykl/20815/wendyjska-winnica
swietna ksiazka! smialam sie przy niej, plakalam, zawiera duzo madrosci; niby oczywista i zwykly romans, ale mnie mega poruszyla
82/2023

82/2023

Też czytałam Chłopki i wg mnie książka dla 88 letniej babci może być zbyt trudna. Mnie poruszyła bardzo a nie znałam tamtych czasów.
Teraz czytam

Teraz czytam