Co teraz czytacie?
Re: Co teraz czytacie?
o, to może będzie dobra okazja, żeby wrócić do takiego czytania, jak kiedyś pochłaniałam książki

A ja Becketta czytałam kiedyś dawno temu zapisane w kościach i jakoś bardzo mi nie podszedł wtedy, nawet nie pamiętam o czym było dokładnie:P a w tym roku postanowiłam dać mu drugą szansę i przeczytałam Chemię śmierci -- która z kolei podobała mi się bardzo. Myślę, że nic się nie stanie, jak pominę te kości (jeszcze raz) i przejdę od razu do trzeciej części? W ogóle to muszę spróbować się jakoś dokopać do listy książek, bo niestety nie mam pojęcia, ile już przeczytałam (oprócz tego, że teraz czytam w tempie książka na miesiąc, ale już mi się skończył mój maraton przygotowywania wykładów z dnia na dzień, więc będę mogła wrócić do normalnej literatury).
A i Rooda, gratulacje! Ja jak dojdę do 52 faktycznie z końćem roku, to będzie święto lasu
A i Rooda, gratulacje! Ja jak dojdę do 52 faktycznie z końćem roku, to będzie święto lasu
- mała_czarna
Katherina, zazdroszczę,że M. daje możliwość tyle czytać 

amilka może się skuszę faktycznie. Czytałam dobre opinie, a ze dostałam kartkę podarunkowa do empika na urodziny to może akurat wydam ja na Becketta
Ja w sumie nie robiłam nigdy listy książek które przeczytałam
może to będzie dobra zabawa 

Ja w sumie nie robiłam nigdy listy książek które przeczytałam

"Pakt krwi" zupełnie mi nie siadł, więc po raz kolejny...
53/2017
Jak tak wszystkie macie na niego fazę, to też sobie odświeżę

53/2017
Jak tak wszystkie macie na niego fazę, to też sobie odświeżę

19/2017

- Escherichia