Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
My tez The crown, supet jest.
Ja jeszcze się nie zabrałam, ale słyszałam, że warto.Misiowa pisze:Mindhunter -warto czy szkoda czasu?
My teraz nadrobimy Donovana, bo mamy 2 sezonu, a później chyba Uwięzione.
Wiedźmin bardzo bardzo mi sie podoba moje klimaty zdecydowanie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Jak macie ochotę na serial kryminalny z pięknymi walijskimi widokami w tle, to polecam Hinterland.
Oglądałyście drugi sezon "Słodkich kłamstw?
- mała_czarna
Tak. I czekam na kolejnyMisiaq pisze:Oglądałyście drugi sezon "Słodkich kłamstw?
Czyli warto?mała_czarna pisze: ↑30 gru 2019, 19:40Tak. I czekam na kolejnyMisiaq pisze:Oglądałyście drugi sezon "Słodkich kłamstw?
Misiaq, chodzi ci o Słodkie Kłamstewka?
- mała_czarna
Mnie się podobał. Chociaż pierwszy był lepszy moim zdaniem.Misiaq pisze:Czyli warto?mała_czarna pisze: ↑30 gru 2019, 19:40Tak. I czekam na kolejnyMisiaq pisze:Oglądałyście drugi sezon "Słodkich kłamstw?
Piszecie o Słodkich czy Wielkich Kłamstewkach? Tych drugich oglądałam pierwszy sezon, mam zamiar zacząć wkrótce drugi.
Wiedźmina zaczęliśmy pierwszy odcinek i się dzieci obudziły ale obejrzymy, lubię takie klimaty, a mąż czytał sagę i grał na konsoli
Wiedźmina zaczęliśmy pierwszy odcinek i się dzieci obudziły ale obejrzymy, lubię takie klimaty, a mąż czytał sagę i grał na konsoli
Aitutaki, ja właśnie też nie zrozumiałam, bo Słodkie Kłamstewka to stary serial?
Natomiast Big Little Lies oglądałam oba sezony. Na 3 nie było szans na razie z tego co słyszałam, ale może coś się zmieniło.
Natomiast Big Little Lies oglądałam oba sezony. Na 3 nie było szans na razie z tego co słyszałam, ale może coś się zmieniło.
- mała_czarna
Haha no to się dogdalysmy. Sorry Misiaq mi chodziło o Wielkie a nie Słodkie Kłamstewka
Dziewczyny to ja namieszałam
Mi chodziło od początku o "Wielkie kłamstewka" ( Big Little Lies)
Mi chodziło od początku o "Wielkie kłamstewka" ( Big Little Lies)
Misiaq, dlatego wczoraj cię dopytywałam