Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Ja właśnie nie lubię angielskiego akcentu i trochę mnie drażni ich sposób mówienia.
Natomiast sam serial świetnie zrobiony i też mam ochotę poczytać co nie co.
Natomiast sam serial świetnie zrobiony i też mam ochotę poczytać co nie co.
- malwinka89
15 listopada ma być kolejny sezonMisiaq pisze:Ja się bardzo wkręciłam w The Crown, chociaż jednak sądziłam, ze będzie bardziej prawdziwy. Trochę jednak amerykańskiej słodkości musieli dorzucić.
Dziś kończę drugi sezon i jestem smutna, ze został tylko jeden.
Nawet M., który twierdził, ze nie dla niego, trochę ze mną ogląda
Ja też uwielbiam ten angielski akcent z wyższych sfer
Jak z BBC Cud i miód
I ja akurat sprawdzam z wiki na bieżąco
Cudowna wiadomość
- mała_czarna
Oj, ja bardzo lubię - mogliby mi nawet przepis na jajecznicę czytaćMisiowa pisze:Ja właśnie nie lubię angielskiego akcentu i trochę mnie drażni ich sposób mówienia.
Ja sama teraz oglądam Friends from College i całkiem ok. Może nie jakiś super ekstra ale przyjemny w odbiorze.
mała_czarna pisze: ↑19 paź 2020, 14:58Oj, ja bardzo lubię - mogliby mi nawet przepis na jajecznicę czytaćMisiowa pisze:Ja właśnie nie lubię angielskiego akcentu i trochę mnie drażni ich sposób mówienia.
Normlanie słyszę w głowie "This is BBC World News..."
uwielbiam ❤mała_czarna pisze: ↑19 paź 2020, 14:58Oj, ja bardzo lubię - mogliby mi nawet przepis na jajecznicę czytaćMisiowa pisze:Ja właśnie nie lubię angielskiego akcentu i trochę mnie drażni ich sposób mówienia.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
skończyliśmy "3%" - świetny.
- mała_czarna
P nie chce jednak oglądać The Crown- więc już wiem co zacznę w czwartek wieczorem gdy będzie w pracy
Mój M. też twierdził, że to nie dla niego, a ostatecznie "zerka" jak ja oglądam.mała_czarna pisze: ↑20 paź 2020, 18:48P nie chce jednak oglądać The Crown- więc już wiem co zacznę w czwartek wieczorem gdy będzie w pracy
M też tak robiłMisiaq pisze: ↑20 paź 2020, 19:25Mój M. też twierdził, że to nie dla niego, a ostatecznie "zerka" jak ja oglądam.mała_czarna pisze: ↑20 paź 2020, 18:48P nie chce jednak oglądać The Crown- więc już wiem co zacznę w czwartek wieczorem gdy będzie w pracy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Ja będę oglądać jak P będzie w pracylisbeth87 pisze:M też tak robiłMisiaq pisze: ↑20 paź 2020, 19:25Mój M. też twierdził, że to nie dla niego, a ostatecznie "zerka" jak ja oglądam.mała_czarna pisze: ↑20 paź 2020, 18:48P nie chce jednak oglądać The Crown- więc już wiem co zacznę w czwartek wieczorem gdy będzie w pracy
Skończyłam The Crown. Dobrze, że zaraz kolejny sezon
Teraz chyba wezmę się za lekki Emily w Paryżu, bo Wikingowie, których oglądam z mężem ryją mi psychikę
Sofii, też miałaś tak, że bez Ragnara, to już nie to samo?
Teraz chyba wezmę się za lekki Emily w Paryżu, bo Wikingowie, których oglądam z mężem ryją mi psychikę
Sofii, też miałaś tak, że bez Ragnara, to już nie to samo?
My oglądamy razem. Ale mój mąż jest historykiem-prawnikiem, więc lubi takie rzeczy też.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ktoś pisał, że nie podobała mu się zmiana aktorki w trzecim sezonie.
To ja mam odwrotnie, mi ta Elżbieta jakoś bardziej pasuje. Za to Filip w trzecim sezonie to jakiś dramat
To ja mam odwrotnie, mi ta Elżbieta jakoś bardziej pasuje. Za to Filip w trzecim sezonie to jakiś dramat