Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
Masterchef, to jedyny program, który oglądam w tv. Dlatego w niedzielę mąż kładzie G spać, bo nie wyrabia się do 20 
Ja pamiętam, że jak byłam w ciąży z A to obejrzałam wszystkie sezony amerykańskiego Masterchefa
to było jak obsesja, ale jak wzbogaciłam swoje angielskie słownictwo związane z jedzeniem, nawet męża potrafię zagiąć karczochami i egzotycznymi odmianami ryb 
Ale nigdy później i wcześniej nie miałam aż takiej fazy na jakiekolwiek programy, też mam wrażenie, że mi to zabija komórki mózgowe
chociaż oczywiście zdarzało mi się patrzeć na top model, polskiego Masterchefa albo gesslerową (ale tylko jak nie było mojego męża w domu, w sumie tak sobie myślę, że tylko jak siedział w Anglii, to czasem oglądałam takie rzeczy, bo jednak trochę wstyd
)
Ale nigdy później i wcześniej nie miałam aż takiej fazy na jakiekolwiek programy, też mam wrażenie, że mi to zabija komórki mózgowe
- Escherichia

Moje dwie koleżanki z pokoju z zapałem komentują odcinki Hotel Paradise, w lutym pakując pudła na przeprowadzkę zostawiłam jeden odcinek i powiem najłagodniej, jak potrafię.. inaczej na nie patrzę od tamtej chwili

Ja telewizji mało oglądam. Głównie filmy dokumentalne, TVP Kultura, TVP Historia, TVN24, Discovery (ale tutaj coraz więcej programów typu Złomiarze, Gorączka złota, które mi totalnie nie pasują)..
Wszelkie reality show są mi obce..
to dla mnie tv to tylko muzyka i reality show właśnie 
najbardziej lubiłam Hells Kitchen...

najbardziej lubiłam Hells Kitchen...
Kiedyś namiętnie oglądałam na BBC wszystkie programy z Gordonem
i przed świętami leciały maratony świątecznych odcinków, uwielbiałam to
Efryna, no jaki wstyd, ja lubię Madzię. Besos

Efryna, no jaki wstyd, ja lubię Madzię. Besos

Ej No Madzię lubie, ale oglądam sporadycznie. Nie wiedziałam, że to obciach 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Może ja miałam dziwny dom, ale nigdy nie leciały w tv seriale (Klan, M jak miłość, Na dobre i na złe itp.), nie było w domu żadnych gazet (Tina, Pani domu...)
Rodzice nie oglądali/czytali takich rzeczy, może dlatego ja też tego nie robię
Też pewnie im zawdzięczam nietolerancję komercyjnych stacji radiowych (słucham tylko Radia Kraków codziennie rano przez 30 minut w łazience przed wyjściem do pracy). W domu nie słuchało się disco polo, Piaska, Ich Troje, Kombi itp. Tata zawsze miał rockowe, alternatywne winyle (później kasety), mama coś łagodniejszego..
- Escherichia
Mam takie wspomnienie z dzieciństwa, że z siostrą siedzę w dużym pokoju na podłodze i układamy LEGO, tata dłubie coś przy stole, a w tle leci Led Zeppelin
Pamiętam okładki winyli.. Jak byłam pierwszy raz u kolegi, który ma ładną kolekcję płyt winylowych, to co chwilę piszczałam, że to znam i kazałam sobie włączać
Pamiętam okładki winyli.. Jak byłam pierwszy raz u kolegi, który ma ładną kolekcję płyt winylowych, to co chwilę piszczałam, że to znam i kazałam sobie włączać
to ja miałam dokładnie to czego nie miałaś TyEscherichia pisze: ↑11 lis 2020, 13:36Może ja miałam dziwny dom, ale nigdy nie leciały w tv seriale (Klan, M jak miłość, Na dobre i na złe itp.), nie było w domu żadnych gazet (Tina, Pani domu...)Rodzice nie oglądali/czytali takich rzeczy, może dlatego ja też tego nie robię
Też pewnie im zawdzięczam nietolerancję komercyjnych stacji radiowych (słucham tylko Radia Kraków codziennie rano przez 30 minut w łazience przed wyjściem do pracy). W domu nie słuchało się disco polo, Piaska, Ich Troje, Kombi itp. Tata zawsze miał rockowe, alternatywne winyle (później kasety), mama coś łagodniejszego..

- Escherichia
Aha. No cóż, ludzie są różniSuerte pisze: ↑11 lis 2020, 13:48to ja miałam dokładnie to czego nie miałaś TyEscherichia pisze: ↑11 lis 2020, 13:36Może ja miałam dziwny dom, ale nigdy nie leciały w tv seriale (Klan, M jak miłość, Na dobre i na złe itp.), nie było w domu żadnych gazet (Tina, Pani domu...)Rodzice nie oglądali/czytali takich rzeczy, może dlatego ja też tego nie robię
co niedziela Disco Relax, mama czytają Chwile dla Ciebie i inne takie i oglądająca te wszystkie seriale... czuję się staro.

U mnie tez w domu seriale zawsze, a mama oglsda seriale turecki z wielką miłością. Bum tsss
wcale mi to nie przeszkadza kto co oglada 

u mnie tak jak i u Ciebie. Chwilę dla Ciebie mama dalej czytaSuerte pisze: ↑11 lis 2020, 13:48to ja miałam dokładnie to czego nie miałaś TyEscherichia pisze: ↑11 lis 2020, 13:36Może ja miałam dziwny dom, ale nigdy nie leciały w tv seriale (Klan, M jak miłość, Na dobre i na złe itp.), nie było w domu żadnych gazet (Tina, Pani domu...)Rodzice nie oglądali/czytali takich rzeczy, może dlatego ja też tego nie robię
co niedziela Disco Relax, mama czytają Chwile dla Ciebie i inne takie i oglądająca te wszystkie seriale... czuję się staro.
- Escherichia
Mi też nie przeszkadza, co mi do tego
Ale coś w tym jest, że przejmujemy pewne zachowania z domu rodzinnego, a następnie "szukamy" sobie znajomych podobnych do nas

Ale coś w tym jest, że przejmujemy pewne zachowania z domu rodzinnego, a następnie "szukamy" sobie znajomych podobnych do nas