Mamy identyczny pierścionek zaręczynowy
Nasze pierścionki zaręczynowe
Re: Nasze pierścionki zaręczynowe
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Załączniki
-
- 8698714_piercionek.jpg (50.54 KiB) Przejrzano 15699 razy
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, piękny
Aneczka 98, amilka dziękuję dziewwczyny sama bym sobie takiego w życiu nie wybrała Ale jako, że to od P. i zaręczynowy to jest dla mnie najpiękniejszy na świecie
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa podobny do mojego, tylko ja w bialym zlocie
sowaa piękny
Sowaa, jak nie lubię żółtego złota, tak ten Twój mi się bardzo podoba!
efryna, shattered, szladus - dzięki :*
Mój
Co do noszenia pierscionka i obraczki to na co dzien nosze od ponad 2lat. Wczesniej jedynie okazjonalnie. Pierscionek na srodkowym a obraczka na serdecznym. Probowalam jedno i drugie na serdecznym ale pierscionek zaslania nieco obraczke a i jest za luzny na ten palec i nawet obraczka go nie trzyma przez co wciaz sie obraca.
Co do noszenia pierscionka i obraczki to na co dzien nosze od ponad 2lat. Wczesniej jedynie okazjonalnie. Pierscionek na srodkowym a obraczka na serdecznym. Probowalam jedno i drugie na serdecznym ale pierscionek zaslania nieco obraczke a i jest za luzny na ten palec i nawet obraczka go nie trzyma przez co wciaz sie obraca.
co nie przyjdę tutaj to się ślinie do pierścionka sowy... Mogę wiedzieć skąd jest?
Shattered przygotowujesz grund?
Ja najbardziej sie slinie na pierscionek Itzal i Bakterii dokladnie w tym stylu mi sie marzył
Ja najbardziej sie slinie na pierscionek Itzal i Bakterii dokladnie w tym stylu mi sie marzył
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵