porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
U mnie mama i siostra zadowolone. Coś się rozleje to szybko zrobisz, a jak mam lecieć po wiaderko to mi się nie chce
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
To teraz mam mętlik czy płaski czy okrągły...
Ja mam płaski z dozownikiem. Sprawdzalby się dużo lepiej jakbym miała tyle końcówek ile pomieszczeń, a nawet więcej, bo w kuchni czy łazience przynajmniej 2 razy muszę plukac końcówkę, więc i tak ręce mokre. Drugi raz z dozownikiem bym nie kupiła i też się zastanawiam nad zmianą. Taki to się nadaje na takie szybkie akcje, jak się coś rozleje i trzeba wytrzeć na szybko.
Aneczka, dokladnie
meg, do takiego szybkiego umycia podlogi jest ok, ale mycie calego mieszkania dla mnie jest bardziej uciazliwe
meg, do takiego szybkiego umycia podlogi jest ok, ale mycie calego mieszkania dla mnie jest bardziej uciazliwe
A, to ja też mam tego mopa ze spryskiwaczem, ale używam go tylko w sytuacji awaryjnej jak coś się nabrudzi w salonie (mam w nim rozrobiony płyn do desek). Po każdym użyciu trzeba i tak zdjąć końcówkę i ją spłukać.
Dziewczyny czy któraś z Was używa odkurzacza pionowego na co dzień?
Shattered, temat takiego odkurzacza na pewno się pojawił Ja używam. Jest ok. Czy polecam? Jeśli kogoś nie ciśnie z kasą to można kupić. Jeśli to jest duży wydatek, to można odpuścić bez wielkiej straty.
A ja z innym pytaniem. Pralka i suszarka obok siebie, czy jedna na drugiej? Zakładając brak konieczności oszczędzania miejsca na podłodze, które rozwiązanie jest wygodniejsze?
A ja z innym pytaniem. Pralka i suszarka obok siebie, czy jedna na drugiej? Zakładając brak konieczności oszczędzania miejsca na podłodze, które rozwiązanie jest wygodniejsze?
farazi ja mam suszarkę na pralce i wydaje mi się, że tak jest wygodniej, chociażby przerzucać pranie, dodatkowo łącznik ma wysuwaną półeczkę, na której można postawić kosz/miskę, co też jest fajne przy wyjmowaniu tego prania. Nie mówiąc już o czyszczeniu tego filtra, o który tu kiedyś pytałam Miśkę jakby suszarka stała na podłodze, byłoby to bardzo upierdliwe
Poszukuję turbożelazka. Macie jakieś doświadczenia ze generatorami pary? Rzeczywiście czuć różnicę?
Teraz mamy Boscha, o sporej mocy, a za każdym razem jak nim prasuję, to mam ochotę go wyrzucić za okno.
Teraz mamy Boscha, o sporej mocy, a za każdym razem jak nim prasuję, to mam ochotę go wyrzucić za okno.
Ja też mam pytanie. Szukamy płyty na gaz i ostatnio rzuciła mi się w oczy firma Solgaz. Chodzi mi o płyty na gaz o wyglądzie indukcyjnej. Cena wyższa i mocno się waham czy faktycznie warta swojej ceny. Może któraś z Was ma i jest w stanie coś napisać na jej temat?
Misiowa KarLa napewno cos bedzie wiedziala bo wiem ze ona jakis czas temu (jeszcze chyba na poprzednim forum) bardzo namietnie siedziala w temacie plyt gazowych miedzy innymi wlasnie pamietam ze tez sie nad tymi zastanawiala
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Miśka, nie zrozumiałam teraz masz generator pary i chcesz nowy? Czy teraz masz żelazko?
Ja mam taniego philipsa, jako pierwszego na próbę. Mama ma jakiś droższy tefal, jest fajniejszy, chociaż ma dla mnie 1 minus.
Jak się mój zepsuje to pewnie kupię coś lepszego. Na razie ma 4 lata i działa bez zarzutu.
Ja mam taniego philipsa, jako pierwszego na próbę. Mama ma jakiś droższy tefal, jest fajniejszy, chociaż ma dla mnie 1 minus.
Jak się mój zepsuje to pewnie kupię coś lepszego. Na razie ma 4 lata i działa bez zarzutu.
Mam zwykłe żelazko i nie wiem czy teraz szukać żelazka, czy generatora.
My sie za stacja rozgladalismy ale zrezygnowalusmy bo w sumie nasze daje rade i dobrze prasuje
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Według mnie tani generator bije na głowę wypasione żelazko