Bielizna
Re: Bielizna
Takie zwyklaki to w h&m, ładniejsze to w typowo bieliźniarskich
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia te z h&m nie tracą na wyglądzie po praniu?
do tej pory kupowałam z gatty, ale się rozpruwają :/
do tej pory kupowałam z gatty, ale się rozpruwają :/
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
A u mnie właśnie Gatta się sprawdzają, może inny model. I lidlowe esmara czasem trafią się super.
Lisbeth powiem tak, szału nie ma, Ot zwykła bawełna. Ja zawsze kupuje takie z tej miękkiej bawełny, np. takie. Po jakimś czasie tez sie potrafią popruć, ale ja zbytnio sie z nimi nie cackam
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Lisbeth ja polecam z Carrefoura jak na zwykłe bawełniane są całkiem ładne. Wiadomo, że po jakimś czasie widać różnicę, ale ten czas to powyżej roku. Też się z nimj nie cackam, lecą w pralce na 60stopniach
Jestem miło zaskoczona jakością majtek z pepco. I bardzo zawiedziona tymi z atlantica. Poza tym zwykle kupuję w lokalnych sklepikach.
Farazi o na atlantic jestem od bardzo dawna obrażona. A mieli taką fajną bieliznę...
Ja zazwyczaj no name sklepiki albo c&a czy H&M
Ostatnio kupowalam z poczatku roku bawelniaki w primarku jak jeszcze ladowalam tone luteiny i tez super sa... najlepsze bawelniaki jakie mialam
Ostatnio kupowalam z poczatku roku bawelniaki w primarku jak jeszcze ladowalam tone luteiny i tez super sa... najlepsze bawelniaki jakie mialam
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja bylam zachwycona majtkami z textil.market, modal czy jakos tak bylo napisane na metce, ale mieli je u nas 2 latat temu i od tego czasu tylko na jakies pojedyncze trafiam
Ja uwielbiam majtki z pepco, są jakieś niezniszczalne u mnie. Z etam też są spoko
Też lubię majtki z pepco. Chłopakom tam bokserki też kupuje i nie narzekają.
Swoje zwykłe bawełniane w intimissimi i mężu też, są nie do zdarcia