porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Yenna mi taki baniak starcza na moje zelazko naprawde na wyprasowanie moze 4 pralek... tyle ze moje zelazko paruje jak szalone ze naprawde czasem palce poparzyc ta para mozna...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby tylko 4 pralki? O kurczę, to generator tyle nie bierze no chyba, ze bym tylko pościel prasowała. Wtedy jakoś wiecej schodzi.
Yenna no moje zelazko to pozeracz wody ale chociaz prasuje dzieki temu naprawde fajnie... ja przelewam ta wode do litrowej butelki po wodzie zapachowej to na jedna pralke schodzi mi 1-1,5 tej butelki wody zazwyczaj... a posciel prasuje tylko jedna bo jest z takiego materialu ze wyglada tragicznie po praniu reszty rzeczy typu posciel nie prasuje jedynie wszystkie ubrania
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja bym niestety nie miała gdzie trzymać
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ktoś kiedyś pytał o gąbki z Chin. Oto efekt. Ten ciemniejszy kawałek nie jest czyszczony.
No podłoga aż błyszczy
Sofii, proponuję deal. Ja Ci poprasuję, a Ty mi wyczyścisz fugi. Gąbki mam
Czy wy się wyśmiewacie z Chpd czy mi się wydaje?
Sofii, ja patrzę i podziwiam, że zdecydowałaś się na białe fugi na podłodze
Nie masz czego podziwiać ta podłoga to było jedyne, co było zrobione w tym domu, gdy go kupiliśmy. A że roboty było mnóstwo, to przystałam na propozycję męża, aby ją zostawić, a kiedyś wymienimy. Przeklinam ten dzień. I regularnie się o to kłócimy. Mam nadzieję, że jeszcze z 2 lata maksymlnie i pożegnam się z nią.farazi pisze:Sofii, ja patrzę i podziwiam, że zdecydowałaś się na białe fugi na podłodze
To wszystko wyjaśnia.
Ja chciałam mieć białe fugi w kuchni nad blatem, ale na szczęście mi to odradzono.
Mówisz, że podłoga na wysoki połysk to zło? Czy tylko z fug nie jesteś zadowolona?
Ja chciałam mieć białe fugi w kuchni nad blatem, ale na szczęście mi to odradzono.
Mówisz, że podłoga na wysoki połysk to zło? Czy tylko z fug nie jesteś zadowolona?
Zło to jest mało powiedziane. Ja w zasadzie nie potrafię jej umyć tak, aby było dobrze. Nienawidzę jej. A fugi są beżowe, ale to i tak nie robi różnicy.farazi pisze:To wszystko wyjaśnia.
Sofii wow! Chyba czas kupic gabki z chin...
A podloga przepiekna! I wiem ze tak samo jak przepiekna tak samo irytujaca ale pociesze cie ze moja ciocia ma taka na calutkim dole czyli ubikacja przedpokoj i kuchnia z salonem laczona i to w czerni... to jest dopiero bol bo kuzynka ma jasna i widac ale jeszcze ujdzie a u niej na tej czarnej w wysokim polysku to najlepiej jakby sie nauczyc latac zeby po niej nie stapac nie wspominajac o tym jak tu cos kapnie tam cos kapnie i dwa razy psy sie przebiegna
A podloga przepiekna! I wiem ze tak samo jak przepiekna tak samo irytujaca ale pociesze cie ze moja ciocia ma taka na calutkim dole czyli ubikacja przedpokoj i kuchnia z salonem laczona i to w czerni... to jest dopiero bol bo kuzynka ma jasna i widac ale jeszcze ujdzie a u niej na tej czarnej w wysokim polysku to najlepiej jakby sie nauczyc latac zeby po niej nie stapac nie wspominajac o tym jak tu cos kapnie tam cos kapnie i dwa razy psy sie przebiegna
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, latem to w zasadzie pół h od umycia, ona jest już brudna. Nawet jak o niej piszę to jestem wściekła.
A gąbki polecam, nie trzeba szorować ani nic.
A gąbki polecam, nie trzeba szorować ani nic.