Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Sofii, udzielam Ci oficjalnego ostrzeżenia. Jeszcze trochę zgubisz podjadając te cziperki i zostaniesz wykopana z wątku
Ale za co? nie nadużywaj swoje władzy!efryna pisze:Sofii, udzielam Ci oficjalnego ostrzeżenia. Jeszcze trochę zgubisz podjadając te cziperki i zostaniesz wykopana z wątku
A tak na serio, to ja zawesze tak mam, że im mniej się staram, tym jest lepiej. Kiedyś obecna waga to było moje maksimum, teraz czuję się oszołomiona takimi cyferkami.
Tak, mam 178cm. Wagę mam niby prawidłową, ale po prostu widzę, jak wyglądam. Dzisiaj to do mnie dotarło.
Sofii, dobrze wiesz, że to z zazdrości;) gratuluję i super, że tak spada -- też bym chciała, ale ja właśnie z tych, co tyją nawet od myślenia o jedzeniu:P a ostatnio niestety nie tylko myślę
Efryna, nie wiem czy jest czego zazdrościć, bo dopóki nie wejdę na inną wagę, to nie uwierzę. To raz. A dwa, ty biegasz i prowadzisz zdrowszy tryb życia. Ja do tego dążę, le mi nie wychodzi.
I przypominam, że ja mam bardzo drobne kości. Reszta to tłuszcz. Myślę że ja ważąc te 56 wyglądam tak jak osoba z normalnym kośćmi, ważąca 60-62 kg.
W każdym razie ja nadal chcę się ujędrnić. Ostatnio krucho z czasem na siłownię i ćwiczenia, ale przywiozłam rower stacjonarny od rodziców czeka
Farazi, a ile chciałabyś zgubić?
I przypominam, że ja mam bardzo drobne kości. Reszta to tłuszcz. Myślę że ja ważąc te 56 wyglądam tak jak osoba z normalnym kośćmi, ważąca 60-62 kg.
W każdym razie ja nadal chcę się ujędrnić. Ostatnio krucho z czasem na siłownię i ćwiczenia, ale przywiozłam rower stacjonarny od rodziców czeka
Farazi, a ile chciałabyś zgubić?
Zależy od tego, ile ważę teraz. Ale czuję się dobrze z wagą 65kg.
Okej. Waga na początku pokazywała 66,5kg, ale ja wiem, że przy takiej wadze wyglądam inaczej. Więc po którymś z kolei ważeniu przyznała się, że mam 67,5. Daję sobie miesiąc na zrzucenie nadbagażu.
Farazi, to w sumie niedużo.
Chociaż ja tu siedzę kilka miesięcy i zrzuciłam 3 kg
Chociaż ja tu siedzę kilka miesięcy i zrzuciłam 3 kg
Rok temu udało mi się tak ładnie zejść z 71 na 66, ale wtedy byłam na diecie, której nie chcę powtarzać, bo chyba nie służą mi duże ilości produktów pełnoziarnistych.
Na początek rezygnuję/mocno ograniczam słodkości do porannej kawki. I zaczynam się pilnować z wodą.
Dziewczyny, ktoś chętny na wspólne wyzwanie np. bez słodyczy? Suwaczki sobie wstawimy i będziemy pisać o swoich chciejstwach.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Chyba muszę tu zawitać, wyglądam k o s z m a r n i e. Odkąd odstawiłam Grzesia przybyło mi 6 kg ;(
Wyglądam i czuję się źle. Muszę się też w końcu wybrać do fizjo i ogarnąć mój brzuch.
Wyglądam i czuję się źle. Muszę się też w końcu wybrać do fizjo i ogarnąć mój brzuch.
Lexie, chciałabym ale nie dam rady
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Na zmianę z Miśką
Dzisiejszy dzień zwieńczyłam kawałkiem pizzy z colą. Można powiedzieć, że zmarnowałam tydzień.
Dzisiejszy dzień zwieńczyłam kawałkiem pizzy z colą. Można powiedzieć, że zmarnowałam tydzień.
- sysolina91
Ja się piszę ;D zabieram się za to już tyle czasu ale ciągle nie wychodzi ;P