Zamiast kwiatów od gości...
- malwinka89
Re: Zamiast kwiatów od gości...
My zamiast kwiatow chcielismy wszystko co moze przydac sie bezdomnym zwierzętom (karma, koce itp) po weselu zawiezlismy wszystko do schroniska...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- malwinka89
wino i słodkości wino po pół roku obaliliśmy
Chcieliśmy kupony totka i wygraliśmy 153 zł
My prosiliśmy o książke/wino/herbate. Win do tej pory mamy jeszcze zapas, herbat też i kilka książek też dostaliśmy
O kupony lotto nie prosiliśmy, a i tak dostaliśmy 2 - ale chyba nic nie trafiliśmy, bo bym pamiętała
O kupony lotto nie prosiliśmy, a i tak dostaliśmy 2 - ale chyba nic nie trafiliśmy, bo bym pamiętała
'17 '21 '23
tez jakos to tak do rymu pisalam ale juz nawet nie pamietam musialabym kiedys poszukac bo gdzies jakies zapasowe zaproszenia jeszcze mi zostaly
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- malwinka89
My mielismy wino lub ksiazke, ale teraz zdecydowalabym sie na jedno
- Escherichia
Jeśli chodzi o wino, nie pijemy namiętnie, więc będzie stać i stać.
Karma, koce dla psiaków.. Szczytny cel, ale nie jestem jakoś przekonana. Nie angażuję się w takie akcje, więc niekoniecznie chcę robić zbiórkę w dniu ślubu.
Kupony i zdrapki Lotto. Nie gram na co dzień, wolałabym wymyślić coś bardziej odpowiedniego dla nas.
Książki, niby spoko, ale bałabym się, że nie trafią w nasz gust, a pisać już wytyczne co do książek, to lekka przesada
Chodzą mi po głowie słodkości, świeczki, "niemarketowe" browary
Karma, koce dla psiaków.. Szczytny cel, ale nie jestem jakoś przekonana. Nie angażuję się w takie akcje, więc niekoniecznie chcę robić zbiórkę w dniu ślubu.
Kupony i zdrapki Lotto. Nie gram na co dzień, wolałabym wymyślić coś bardziej odpowiedniego dla nas.
Książki, niby spoko, ale bałabym się, że nie trafią w nasz gust, a pisać już wytyczne co do książek, to lekka przesada
Chodzą mi po głowie słodkości, świeczki, "niemarketowe" browary
Escherichia teraz często proszą o coś co "umili wspólne wieczory" wtedy można dostać książkę czy też grę planszową. Jednak niektorzy mogą to zinterpretować inaczej i wręczyć np. Kamasutrę
N 2018
M 2023
M 2023
My prosiliśmy o wino lub książki i ja z perspektywy czasu żałuję zwłaszcza tych win.
Dostaliśmy w połowie jakieś sikacze typu Sofia, które mi osobiście byłoby wstyd dawać.
Dostaliśmy w połowie jakieś sikacze typu Sofia, które mi osobiście byłoby wstyd dawać.
My prosilismy o wino, ale teraz juz bym o wino nie prosila.
Ale spotkalam sie z karma dla zwierzat, zabawkami i przyborami dla dzieci, datkami na chore dziecko, drobiazgi do domu
Ale spotkalam sie z karma dla zwierzat, zabawkami i przyborami dla dzieci, datkami na chore dziecko, drobiazgi do domu