porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Generalnie rozumiem o co wam chodzi, tylko uważam, że ten fakt że kolor niego pokrywa się z kolorwm tapety, wyrównam dodatkami.
Sofii, mieliśmy w domu jeden pokój w podobnym kolorze, brat sobie pomalował. Wyszło to bardzo ciemno i ponuro.
Tapeta jest super, ale ja bym wybrała do niej jeden z tych jaśniejszych odcieni.
Ale Ty już masz zamysł i coś czuję, że z niego nie zrezygnujesz
Tapeta jest super, ale ja bym wybrała do niej jeden z tych jaśniejszych odcieni.
Ale Ty już masz zamysł i coś czuję, że z niego nie zrezygnujesz
Farazi, ale ja będę miala biały skos tak jak na zdjęciu. I wysoki biały sufit. Myślę, że kupię tapetę i pojadę dopiero po farbę. Ale to musi być beckers.
Beckers ma chyba możliwość robienia kolorów z mieszalnika. Właśnie obejrzałam paletę kolorów niebieskich, można dostać zawrotów głowy!
Farazi, ja też oglądałam. Ale spodobał mi się ten co do tego, że będzie ciemno to ja oprócz okna dachowego mam normalne i balkonowe.
A całą jedną ścianę mamy zabudowaną szafą.
Okej, rozumiem.
Sofii ja w pl tez kochalam beckersa nade wszystko! Wiec rozumiem must have bo u nas tez by byl jesli o firme chodzi...
Ja jalbym nie znalazla niebieskiego pod tapete to poszlabym w ten bez albo szary jakos tak z dwoma zupelnie roznymi niebieskimi plus dwa szare plus bez za duzo na moje oczy by bylo dokladnie taki sam by byc nie musial ale chociaz w podobnej tonacji...
Tak czy inaczej bedzie super
Ja jalbym nie znalazla niebieskiego pod tapete to poszlabym w ten bez albo szary jakos tak z dwoma zupelnie roznymi niebieskimi plus dwa szare plus bez za duzo na moje oczy by bylo dokladnie taki sam by byc nie musial ale chociaz w podobnej tonacji...
Tak czy inaczej bedzie super
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
A ja mam taki niebieski czy tam granatowy w sypialni i jest super tą tapetę co Sofii ma kol3zankq w salonie, mają do niej szare ściany
Mi szarości i beże już zdecydowanie się przejadły, nie biorę ich pod uwagę.
Turkus też fajnie by wyglądał:) w sumie mam w domu taka próbkę bo w k7chni będziemy zmieniać - ni to niebieski niż to zielony, lodowy brzask duluxa
Adu, początkowo chciałam turkus. Nawer nuuutella wysyłała mi zdjęcia swojej sypialni. Ale ten granat... Zachorowałam na niego.
Polecam o granat
Adu, to też beckers? Fajną masz tapetę
Sofii tikurilla. Moja siostra pracowała w beckersie i tikku i kazała mi brać tikku A tapeta to chyba z Leroy:)