Depilator
Depilator
Dziś zdałam sobie sprawę, że mój depilator ma ponad 10 lat... Działa, ale tak sobie myślę, że może przez tę dekadę technika poszła do przodu. Dziewczyny jak zawsze liczę na Was - polecacie jakieś? Może istnieje teraz jakiś cichy depilator (mój rzęzi na pół domu)? No i jestem fanką marki Braun ale jeśli u którejś sprawdził się jakiś inny to oczywiście z chęcią przeczytam.
Re: Depilator
I was nie boli?
Kiedyś zainwestowałam w brauna i niestety nie dałam rady go używać. I teraz nie wiem czy to kwestia depilatora, czy po prostu jestem zbyt wrażliwa.
Kiedyś zainwestowałam w brauna i niestety nie dałam rady go używać. I teraz nie wiem czy to kwestia depilatora, czy po prostu jestem zbyt wrażliwa.
Dla mnie też depilator to straszny ból. Ale chciałbym pojsc na depilacje laserowa.
Sofi ja uzywam depilatora juz 17 lat, to w sumie przyzeyczajona jestem Pierwsze razy bolaly ale po 10 juz przeszlo
Ja mam ten co Yenna... ale nie używam z tych samych powodów co Sofii
Ja mam ten
Ale uzywalam sporadycznie rowniez z tych powodow co Sofii na nogach jeszcze jakos dawalam rade, ale pod pachami to ponad moje sily...
A jakis czas temu kupilam ten
Ale jeszcze nieuzywany lezy jakos zaraz potem zaszlam w ciaze no a w ciazy nie chcialam, wiec moze po wkoncu przetestuje...
Ale uzywalam sporadycznie rowniez z tych powodow co Sofii na nogach jeszcze jakos dawalam rade, ale pod pachami to ponad moje sily...
A jakis czas temu kupilam ten
Ale jeszcze nieuzywany lezy jakos zaraz potem zaszlam w ciaze no a w ciazy nie chcialam, wiec moze po wkoncu przetestuje...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, daj znać jak ten drugi. Ale nim podobno też boli...
Już myślałam, że tylko ja taka "miętka".
Już myślałam, że tylko ja taka "miętka".
a ja nie używam bo po depilatorze włosy mi wrastaja pod skórę.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Sofii jak tylko wyprobuje dam znac... nie mam pojecia szczerze mowiac jakie odczucia, nikt ze znajomych nie mial... ale liczylam ze jak swiatlem to nie bedzie jakos bolalo
Mchorera o to tez! Mi tez wrastaly dlatego juz pozniej nog tez nim nie depilowalam, chociaz na nofach jeszcze bylo znosnie
Mchorera o to tez! Mi tez wrastaly dlatego juz pozniej nog tez nim nie depilowalam, chociaz na nofach jeszcze bylo znosnie
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja też mam i nie uzywam, został u rodziców raz, że boli a dwa to jak już się przemeczylam i nacierpialam to potem podobnie jak mchorera włosy mi wrastały.
N 2018
M 2023
M 2023
Itzal, Yenna, głośne są?
Dziewczyny to co innego? U mnie zwykła maszynka nie wchodzi w grę, bo po parunastu godzinach mam ściernisko...
Dziewczyny to co innego? U mnie zwykła maszynka nie wchodzi w grę, bo po parunastu godzinach mam ściernisko...
Mia no takie przeicetne
Wrastajace woski tez przerabialam -pomagala depilacja z wloaem a nie pod wlos, i peeling dzien przed depilacja i potem po co 2-3 dni systematycznie.
Wrastajace woski tez przerabialam -pomagala depilacja z wloaem a nie pod wlos, i peeling dzien przed depilacja i potem po co 2-3 dni systematycznie.