Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Właśnie czaiłam się na tą na Ali, Sun5 dokładnie.
Jesteś zadowolona?
Jesteś zadowolona?
Miska ja mam sun9. Jestem zadowolona:) po przejsciu z mostka semilaca to super odmiana
Przejrzałam allegro, ale nie znalazłam 48W. Ale 36W chyba też wystarczy na moje potrzeby.
Dzięki!
Dzięki!
Ja ją nałożyłam i paliło mnie jak ogień ,ale jak przestało to dzięki temu miałam choć troche twardszą płytkę bo inaczej papier po tylu miesiącach robienia hybryd.
Fajna 48 W jest na cosmetics zone:)
Pozytywne myślenie i Świat wydaje się piękniejszy
Właśnie poczytałem dłużej ten wątek, najpierw się napaliłam (nigdy nie miałam hybryd), ale potem stwierdziłam że jestem za miękka na to ściąganie :/ z tym acetonem za dużo roboty, a jak popatrzyłem na YouTube jak się ściąga frezarką to aż mnie dreszcze przeszły.
Dziewczyny, a używała któraś tych lakierów Vinylux? Mam zamiar zamówić i liczę na to, że faktycznie potrzymają trochę dłużej niż zwykły. Pewnie jestem naiwna.
Dziewczyny, a używała któraś tych lakierów Vinylux? Mam zamiar zamówić i liczę na to, że faktycznie potrzymają trochę dłużej niż zwykły. Pewnie jestem naiwna.
Kiedyś mi kosmetyczka nimi malowała paznokcie, ale nie pamiętam, czy były super trwałe. Na pewno trzymały dłużej, niż dwa dni
To jest nadzieja dzięki.
- Escherichia
Mia89, miałam kiedyś malowane paznokcie tym lakierem. Jeśli dodać top coat dobrej firmy, to podtrzymują ładnie, o ile nie będzie się myć naczyń
Mia, a może monofaza? Malujesz jak zwykłym lakierem, utwardzasz pod lampą i gotowe. Oczywiście powinno się zmatowic płytkę, ale ja zawsze proszę o nierobienie tego i trzymają do tygodnia.
Farazi, a jak to się ściąga?
Czystym acetonem, albo nawet zmywaczem z acetonem. Namaczasz płatek kosmetyczny i przykładasz do paznokcia, owijasz kawałkiem folii aluminiowej, a po kilku minutach delikatnie zsuwasz patyczkiem lub paznokciem..potem przecierasz resztki płatkiem.
Raz zmywalam bez folii, jak zwykły lakier. Da się, ale trwa to długo.
Nie jest to tak trwałe jak hybryda, ale niewątpliwą zaletą jest, że masz od razu suche paznokcie
Raz zmywalam bez folii, jak zwykły lakier. Da się, ale trwa to długo.
Nie jest to tak trwałe jak hybryda, ale niewątpliwą zaletą jest, że masz od razu suche paznokcie
To nie słyszałam o tym dzięki.
I przeczytalam o tym jak sprzedałam moją lampę led i została mo tylko wielka uv... bu